Ishøj Kommune

Katinka Band giver koncert i Ishøj

Del

Kulturium Musikteater i Ishøj er klar til efteråret. Den 16. september kan du opleve Katinka Band kl. 20

I februar udkom Katinka Bands tredje album ’Ekstremsport’. Det høstede fem stjerner i Gaffa og Jyllands-Posten og fire hjerter i Politiken.

I foråret drog bandet på en Ekstremsport Tour med 20 koncerter rundt om i landet - men det var slet ikke nok, så nu er de klar til anden runde med et stop i Ishøj.

Tekster med mange forskellige følelser

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling. Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske danske sangtradition.

Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg, men tag ikke fejl - forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser - som lige så vel som at varme også gerne må gøre ondt.

Tekstuniverset har rod i Katinkas egen dagbog, men trækker også tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Stor prisvinder

Katinka Band blev dannet i 2012 og har siden gjort sig bemærket ved at vinde Karriere Kanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien Årets håb i 2017 og Carl Prisen i kategorien Årets komponist pop i 2018.

Billetter kan købes for 195 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Kulturium – Musikteater og Biograf, telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum