Aller Media

Kathrin Hansen ny CRM Manager i Aller Media

Del

Kathrin Hansen, 33, tiltrådte pr. 15. september som CRM Manager i Aller Media, hvor hendes primære rolle bliver at varetage arbejdet med churn prevention og fastholdelse af abonnenter.

Kathrin Hansen
Kathrin Hansen

Kathrin kommer til Aller Media med en del års erfaring indenfor CRM, og har blandt andet haft ansvaret for en af Danmarks største kundeklubber. Kathrin skal i Aller Media være med til at sætte en visionær retning for vores fremtidige abonnementsforretning både strategisk og operationelt.

”Jeg glæder mig til at omsætte visionerne i Aller Media til målsætninger og i særdeleshed til at bidrage med de idéer jeg har. Der er en del lavthængende frugter – så jeg glæder mig bare til at komme i gang”, fortæller Kathrin Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kathrin Hansen
Kathrin Hansen
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Isabella Hindkjær bliver ansv. chefredaktør og står i spidsen for ny digital superredaktion11.10.2022 09:30:27 CEST | Pressemeddelelse

feminas nuværende chefredaktør Isabella Hindkjær, 31, er pr. 1. oktober tiltrådt som ansvarshavende på femina.dk og skal samtidig stå i spidsen for ny digital superredaktion bestående af elle.dk, viunge.dk og femina.dk. I rollen som Editorial Director skal hun desuden være med til at accelerere den digitale vækst yderligere på tværs af de tre digitale brands.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum