Halsnæs Kommune

Kandidaterne til ældrerådsvalget 2021 er fundet

Del

I forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget den 16. november afholdes der også valg til Ældrerådet i Halsnæs Kommune. Her kan du se, hvem du kan stemme på til ældrerådsvalget.

Hvis du er fyldt 60 år inden den 16. november 2021, og hvis du har bopæl i Halsnæs Kommune, så kan du stemme ved ældrerådsvalget.

Ældrerådet vælges for en periode på fire år, som følger Byrådets valgperiode.

I alt opstiller 24 kandidater, og der skal vælges ni medlemmer til rådet samt ni stedfortrædere. Du kan se de 24 kandidater nedenfor. De står i samme rækkefølge, som de vil stå i på stemmesedlen til ældrerådsvalget. Rækkefølgen er vilkårlig.

Kandidater til ældrerådsvalget

 1. Dan Secher
 2. Kaj Spangenberg
 3. Mogens Hansen
 4. Hanne Andersen
 5. Tommy Jørgensen
 6. Mikael G. Rasmussen
 7. Kirstin Kristensen
 8. Lillian Skjødt
 9. Dennis Hansen
 10. Annette Kjær
 11. John Michael Milting
 12. Kurt Gandrup
 13. Per Knudsen
 14. Steen Jensen
 15. Dennis B. Madsen
 16. Margrethe Viholt
 17. John Gudmandsen
 18. Annegrete Kampmann
 19. Susanne Kristiansen
 20. Henning Johannes Nielsen
 21. Mogens Nørgaard Olesen
 22. Else Kilgod
 23. Anders Bech Thøgersen
 24. Jens Damgaard

Om kandidaterne

For at kunne stille op til Ældrerådet gælder de samme krav som for at kunne stemme: Man skal være fyldt 60 år senest på datoen for valgets afholdelse, og så skal man have bopæl i Halsnæs Kommune.

De 24 kandidater fordeler sig på 16 mænd og otte kvinder. 15 af dem er mellem 60 og 70 år gamle, otte er mellem 70 og 80, mens en enkelt er over 80 år gammel.

Kandidaterne er fordelt rundt i Halsnæs, men der er flest fra Frederiksværk, der stiller op. 16 af de 24 bor således i Frederiksværk, tre bor i Hundested, tre i Ølsted og to har bopæl i Melby.

Forud for valget bliver der lavet en valgavis, hvor du kan se billeder af kandidaterne, og hvor hver kandidat præsenterer sig selv. Valgavisen udgives sammen med Halsnæs Avis i uge 40.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum