Halsnæs Kommune

Kaffe med udsigt i Lynæs

Del

Tag med på naturtur 26. august kl. 19-21

Kom med på sæsonens sidste ”Kaffe med udsigt” torsdag den 26. august kl. 19-21.

Turen går gennem det smukke landskab ved Lyngbakkerne og slutter på stranden ved Lynæs Fort, hvor der venter en kop kaffe eller te.

Undervejs kan du høre spændende fortællinger om, hvordan ild kan skabe liv, hvorfor der står betonklodser på Valdemar Poulsens høj og selvfølgelig lidt om nogle af de mange planter, vi kommer forbi.

Traditionen tro vil vi nyde både kaffe og udsigt undervejs. Og så vil der endnu engang være mulighed for at vinde den eftertragtede Oplev Halsnæs-termokande, når sæsonens sidste quiz finder sted.

Coronapas er påkrævet.

Du kan melde dig til på dette link.

Nøgleord

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum