Halsnæs Kommune

Kabellægning på Strandvejen og Lille Kregmevej

Del

Fra uge 26 til og med uge 34 vil der være opgravninger på både Strandvejen og Lille Kregmevej, fordi Radius skal lave en el-forbindelse mellem Stålværket og Frederikksund for SEAS-NVE.

Hen over sommeren må bilister på Strandvejen og Lille Kregmevej forberede sig på lidt forlænget rejsetid,fordi det bliver nødvendigt at grave kørebanen op flere steder i forbindelse med anlægningen af en el-forbindelse fra Stålværket i Frederiksværk til Frederikssund.

På strandvejen vil der blive gravet op i retning mod Kregme, og på Lille Kregmevej er det i den vestlige kørebane, at arbejdet skal foregå. Kørebanerne på de to strækninger bliver gravet op flere steder med 200 meters mellemrum, for at der til sidst kan trækkes et kabel hele vejen igennem på en gang.

På strandvejen vil der fortsat være gennemkørsel de steder, hvor det er muligt, men der vil også være steder, hvor oversigtsforholdene over kørebanen ikke er gode nok. På disse steder vil der blive opsat signalregulering.

På Lille Kregmevej vil gennemkørsel vil fortsat være muligt, da der er mulighed for at trække ind og give plads til modkørende flere steder undervejs.

Arbejdet forventes at være færdigt ved udgangen af uge 34.

Halsnæs Kommune har givet en gravetilladelse til Radius, som udfører arbejdet for SEAS-NVE. Det er dermed ikke Halsnæs Kommune, som står for selve arbejdet, eller som fastsætter tidsplanen og tidspunktet for arbejdet. Radius holder løbende Halsnæs Kommune orienteret om tidsplanen for arbejdet, og eventuelle ændringer vil blive meldt ud på Halsnæs Kommunes hjemmeside.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum