Kirkens Korshær

JYSK og Kirkens Korshær deler soveposer ud til Svendborgs hjemløse

Del

Mere end 1200 soveposer fra JYSK sendt ud til Kirkens Korshærs varmestuer i hele landet. Herunder også til varmestuen på Dronningsholmsvej 61 i Svendborg, hvor man modtager den varme og nødvendige donation for fjerde år i træk

Donationen skal hjælpe hjemløse og udsatte igennem vinteren. Det gælder både gadesovere og dem, der overnatter andre steder.

En donation, der varmer hele året
Kaj Skjølstrup, som er daglig leder af varmestuen er glad for donationen og viljen til at hjælpe udsatte.

- Det betyder meget for os, at JYSK støtter op år efter år. Vi ser på første hånd, hvor glade vores brugere bliver. Og vi ved, hvor vigtigt et remedie, den sovepose er for dem. Og det varmer også at vide, der er sidder nogen i den anden ende af landet og tænker på en. Den slags varme holder hele året, fortæller han.

Medarbejderstolthed som ekstra gevinst
Medarbejderne hos JYSK er stolte a den bedrift, de igennem donationerne er med til at begå. Det giver nemlig glæde, når ens arbejdsplads er med til at støtte op omkring sit lokalsamfund og mennesker, der er i nød.

- Jeg synes, det er en rigtig god ting, at vi kan hjælpe andre, der har brug for det. Specielt her i lokalområdet, synes jeg det er vigtigt, at vi kan vise det her overskud – det synes jeg godt vi kan være stolte af, fortæller Trine Christoffersen, elev i JYSK i Svendborg.

FAKTA: Hjemløshed i Danmark

Der findes 6431 hjemløse i Danmark. 77 % er mænd og 23% er kvinder, og 59% af hjemløse er psykisk syge. Cirka 10% af hjemløse er gadesovere. Kilde VIVE, Hjemløshed i Danmark, 2019.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt, Kirkens Korshær:
Kaj Skjølstrup, leder af varmestuen i Svendborg, tlf. 2256 3748

Kontakt, JYSK:
Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director JYSK, tlf. 52 19 97 53

Information om Kirkens Korshær

Kirkens Korshær
Kirkens Korshær
Nikolaj Plads 15
1067 København K

33121600http://www.kirkenskorshaer.dk

Kirkens Korshær er ca. 450 ansatte og 9000 frivillige, som arbejder for de mest udsatte mennesker i Danmark, herunder mennesker, der kæmper med hjemløshed, misbrug, psykisk sygdom, fattigdom og ensomhed. Det sker blandt andet på over 40 varmestuer og herberger over hele landet. Se mere på: www.kirkenskorshaer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kirkens Korshær

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirkens Korshær

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum