TDC Group

Julemanden venter ved telefonen

Del

Julen nærmer sig, og det betyder travlhed for mange. TDC Group gør det nemmere for dig, for julemanden modtager ikke kun juleønsker med posten – men også over telefonen. Så gør som tusindvis af andre danskere har gjort i flere år: Giv julemanden et kald sammen med børnene, og måske du får dine juleønsker opfyldt.

Telefonen er åben: De seneste 30 år har det været muligt at ringe til julemanden, og det er danskerne svært glade for, viser de seneste tal fra TDC Group, der har hjulpet julemanden over på telefonen. Og det er ikke kun i december måned, at danskerne vil have julemanden i røret.

Julemandens telefon har nemlig ringet over 307.000 gange i hele 2017, og alene i december 2017 fik julemanden afbrudt sine julesysler af knap 119.000 opkald.

Her i 2018 har julemanden dog haft lidt mindre travlt og indtil videre ”kun” haft telefonen oppe ad lommen knap 149.000 gange. Så han har god tid til at tage imod flere juleønsker.

Du kan træffe julemanden døgnet rundt på tlf. 7024 1207 (almindelig telefontakst). God fornøjelse og glædelig jul.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om TDC Group

TDC Group
TDC Group
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://tdcgroup.com/

TDC Group forbinder danskerne med hinanden og Danmark med verden, og har gjort det siden 1882. Vi er i alt 7000 medarbejdere, som med stolthed servicerer vores mere end 6 millioner kundeforhold. Vores datterselskaber Nuuday og TDC Net bidrager hver dag til fremtidens digitale Danmark.  

TDC Net leverer det bedste mobilnetværk og de hurtigste faste forbindelser – og former Danmarks digitale fremtid med udrulningen af fiber og 5G. 

Nuuday leverer innovative digitale kundeoplevelser og underholdning gennem brands som YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster og Relatel.  

Følg pressemeddelelser fra TDC Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum