Næstved Bibliotek og Borgerservice

Jorden rundt med strikkepinde

Del

Trine Eger Nielsen fortæller om sin strikkerejse til New Zealand. Hør hendes fortælling tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-21.30 på Fensmark Bibliotek.

Tag med på en rejse med strikkeoplevelser
Tag med på en rejse med strikkeoplevelser

Håndarbejdslærer og rejsebogsforfatter Trine Eger Nielsen fortæller om sin rejse til New Zealand. Om at følge sine drømme, om at rejse alene og ikke mindst om uld og garn. Foredraget vil være ledsaget af fotos, og Trine medbringer de modeller, hun designede og strikkede på turen.

Rejsebog med strikkeopskrifter
Trine Eger Nielsen har udgivet en bog med modeller fra rejsen i New Zealand – "Jorden rundt med mine strikkepinde" (2019). Bogens 12 modeller ledsages af stemningsfulde billeder og historier fra strikkerejsen. Modellerne bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design.

Trine har bevidst valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Og hendes rejse er beviset på, at det kan lykkes at leve sine drømme ud.

Trine har strikket og designet, siden hun var barn. Hun har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer formået at skabe en symbiose mellem begge uddannelser.

Du kan høre foredraget tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-21.30 på Fensmark Bibliotek. Pris: 50 kr. Køb din billet på www.naesbib.dk

Kontakter

Billeder

Tag med på en rejse med strikkeoplevelser
Tag med på en rejse med strikkeoplevelser
Download
Trine Eger Nielsen
Trine Eger Nielsen
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum