Jeudan A/S

Jeudan og Meyers vil tilbyde ekstraordinære madoplevelser til københavnerne i nyt museum

Del

Madoplevelser, der inviterer til samtale, vil fremover blive en central del af museumsbesøget i det historiske posthus på Øster Allé 1 på Østerbro. Når Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA, i 2022 slår dørene op for publikum efter en omfattende renovering bliver det med en ny restaurant, som Jeudan og Meyers står bag.

Jeudan og Meyers går sammen om en ny moderne restaurant i Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA. Illustrationen viser, hvordan ENIGMA ser ud, når ombygningen er færdig i 2022. PR-foto: Jeudan.
Jeudan og Meyers går sammen om en ny moderne restaurant i Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA. Illustrationen viser, hvordan ENIGMA ser ud, når ombygningen er færdig i 2022. PR-foto: Jeudan.

Velsmag, bæredygtighed og samvær skal være en naturlig del af vores museumsbesøg. Derfor går Meyers og Jeudan nu sammen om en moderne restaurant i ENIGMA, der åbner sig op ud mod fælledparken, byen og museet – og inviterer københavnerne til det, der er hele kernen i museet: samtale. Den nye restaurant får navnet Restaurant Post og bliver et moderne spisested, hvor velsmag, begejstring, bæredygtighed og kommunikationshistorie væver sig ind i hinanden.

”Med Restaurant Post ønsker vi at skabe nogle rammer, der kan begejstre københavnerne og de besøgende med ekstraordinære madoplevelser. Hos Jeudan er det altid vores mål at levere fysiske rammer, som gør det nemt og enkelt for vores kunder. Det vil vi også gerne for københavnerne. For os handler samarbejdet med Meyers derfor ikke kun om at stille rammerne til rådighed, men i lige så høj grad at bidrage til et rum og en oplevelse, der helt enkelt inspirerer i tråd med ENIGMAs kernefokus,” siger adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren.

Restaurant Post bliver et åbent spisehus, der skal begejstre borgere og besøgende med en kombineret cafe og restaurant, der åbner sig op mod byen og parken – og i selve postbygningen vil rumme en lang række forskelligartede spisesituationer og events med fokus på samtale og at forbinde mennesker.

”Hos Meyers ser vi maden og det gode måltid som en kulturskaber. Noget, der binder mennesker sammen. Maden er nemlig ikke bare næring i traditionel forstand – det er også næring til samtale, samvær og refleksion. Derfor er vi glade for at kunne indgå dette samarbejde med Jeudan. Vi arbejder begge med at skabe netop værdifulde rammer for fællesskaber med omtanke for velvære og bæredygtighed,” siger adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj.

Den nye restaurant vil åbne i det nye museum i 2022. Restauranten vil blandt andet tilbyde salg af morgenbrød og kaffe til lokale på vej til arbejde, frokost til museets gæster, caféfunktion til både lokale beboere og museumsgæster i løbet af formiddagen og eftermiddagen og som restaurant til middage på aftenen.

En del af et større strategisk samarbejde
Foruden Restaurant Post indgår Jeudan og Meyers også et langsigtet strategisk samarbejde på en række andre områder, der vil komme københavnerne til gode. Meyers vil blandt andet i 2022 være med til at skabe og drive kantineløsninger i foreløbig fire af Jeudans kontorejendomme med et kantineformat inspireret af Meyers egen medarbejdersrestaurant, KAJ, som er Meyers bud på fremtidens kantine.

De fire nye kantineløsninger vil blive åbnet i hhv. Havnegade, Farvergade, Bredgade og Dampfærgevej, og flere kantiner vil med tiden komme til. Fælles for dem alle er et fokus på fleksible madløsninger, gastronomi af høj kvalitet, bæredygtighed og ikke mindst godt værtskab.

”For os er godt værtskab en måde at udvise respekt og omsorg for vores kunder på. Det strækker sig fra hverdagens frokostpause videre til digitale hjælpemidler, der kan gøre livet lettere og skabe værdi – også i Jeudans ejendomme. Vi glæder os derfor også til at vise Jeudan og de mange nye kunder, hvordan vi arbejder med blandt andet økologi, dyrevelfærd, madspild og klimamålinger i en kantine fra Meyers,” siger adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj.

Meyers og Jeudan arbejder desuden på et unikt catering- og fordelskoncept til Jeudans mange erhvervskunder i København, hvor Meyers vil hjælpe med at levere frokost, morgenmad mm. i de ejendomme, hvor Jeudan ikke har etableret en kantineløsning – også her efter principperne om godt værtskab, økologi og høj kvalitet.

Fakta:

Om ENIGMA
Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA, åbner i 2022 og har til formål at formidle den danske kommunikations- og mediehistorie, og gennem debat, samtaler og udstillinger gøre os klogere på den kommunikation, vi hver eneste dag er en del af. ENIGMA drives af Post & Tele Museums Fond, stiftet i 1996 af TDC Group og PostNord. Museumsbygningen på Øster Allé 1, Østerbro, ejes af Jeudan, som ligeledes bidrager til finansieringen af ombygningen.

Om Restaurant Post
Restaurant Post åbner på Øster Allé 1, København Ø, sammen med ENIGMA i 2022. Meyers vil stå for den daglige drift af restauranten, mens udviklingen af restaurantens koncept vil foregå i et tæt samarbejde med Jeudan. Restauranten bygger på grundtanken om et åbent spisehus med et køkken, som kan skifte funktion og udtryk dagen igennem. Fra morgenbrød og kaffe til afslappet frokost hen over middagen - og senere åben ild til aftenkortets madlavning. Restauranten vil ligeledes udforske mulighederne for en dynamisk indretning, der giver plads til alt fra tomandsfrokosten til de mere eksperimenterende spiseformater, herunder talks, fællesspisninger, masterclasses mm. I tilknytning til restauranten vil der blive etableret en gårdhave, ligesom der er planer om en vinkælder med plads til vinsmagninger mm.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jeudan og Meyers går sammen om en ny moderne restaurant i Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA. Illustrationen viser, hvordan ENIGMA ser ud, når ombygningen er færdig i 2022. PR-foto: Jeudan.
Jeudan og Meyers går sammen om en ny moderne restaurant i Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA. Illustrationen viser, hvordan ENIGMA ser ud, når ombygningen er færdig i 2022. PR-foto: Jeudan.
Download
Restaurant Post vil ligge sammen med det nye museum på Øster Allé 1 på Østerbro. PR-foto: Jeudan.
Restaurant Post vil ligge sammen med det nye museum på Øster Allé 1 på Østerbro. PR-foto: Jeudan.
Download
Servering hos Meyers i Restaurant Kaj. PR-foto: Kaspar Mørk Arianto.
Servering hos Meyers i Restaurant Kaj. PR-foto: Kaspar Mørk Arianto.
Download
Middagsselskab hos Meyers i Restaurant Kaj. PR-foto: Kaspar Mørk Arianto.
Middagsselskab hos Meyers i Restaurant Kaj. PR-foto: Kaspar Mørk Arianto.
Download
Adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren. PR-foto: Jeudan.
Adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren. PR-foto: Jeudan.
Download
Adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj. PR-foto: Meyers.
Adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj. PR-foto: Meyers.
Download

Information om Jeudan A/S

Jeudan A/S
Jeudan A/S
Bredgade 30
1260 København K

7010 6070https://www.jeudan.dk/

Om Jeudan
Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Virksomheden, der ejer mere end 200 ejendomme med en samlet værdi på ca. DKK 30 mia., som primært er beliggende i København og på Frederiksberg, investerer i og driver større kontor- bolig- og detailejendomme i København og tilbyder et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser.

Om Meyers
Meyers har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Følg pressemeddelelser fra Jeudan A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jeudan A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum