Jeudan A/S

Nu åbner Midtsjællands største lynladestation i Ringsted

Del

Det bliver nu nemt at få lynhurtig opladning af elbilen, når du lægger vejen forbi Ringsted. I dag åbner Jeudan og Clever ny stor lynladestation ved shoppingcentret, RingStedet. Med 20 lynladepunkter bliver stationen Midtsjællands største lynladestation.

I dag indviede direktør i Jeudan, Per W. Hallgren, borgmester i Ringsted, Henrik Hvidesten og direktør i Clever, Casper Kirketerp-Møller den nye lynladestation ved RingStedet.
I dag indviede direktør i Jeudan, Per W. Hallgren, borgmester i Ringsted, Henrik Hvidesten og direktør i Clever, Casper Kirketerp-Møller den nye lynladestation ved RingStedet. PR-foto: Jeudan

Det bliver nu nemt at få lynhurtig opladning af elbilen, når du lægger vejen forbi Ringsted. I dag åbner Jeudan og Clever ny stor lynladestation ved shoppingcentret, RingStedet. Med 20 lynladepunkter bliver stationen Midtsjællands største lynladestation.

Du kan nu hurtigt få elbilen ladet op, når juleshoppingen skal klares i Ringsted. I dag er der blevet sat strøm til Midtsjællands største lynladestation ved shoppingcentret RingStedet med plads til i alt 20 elbiler. Bag den nye lynladestation står ejendoms- og servicevirksomheden, Jeudan, der ejer RingStedet, og Danmarks største ladeoperatør, Clever.

”Det skal være nemt og enkelt at komme til RingStedet med elbil. Flere elbiler på vejene giver en større efterspørgsel efter ladepunkter, og vi ser det derfor naturligt at etablere en stor lynladestation ved shoppingcentret. Nu kan besøgende hurtigt få strøm på bilen, mens shoppingen klares i centret. Samtidig har Ringsted nu fået udvidet sin ladeinfrastruktur tæt ved motorvejen, hvilket vi er glade for at kunne bidrage med,” siger adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren, der i dag indviede den nye lynladestation med Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller og borgmester i Ringsted, Henrik Hvidesten.

På den nye lynladestation er det muligt at lade elbilen fra 0-80 pct på under 30 minutter. Det bliver dermed nemmere for besøgende og borgere i Ringsted at lade elbilen hurtigt op:

”Ringstedere, sjællændere og pendlere har længe efterspurgt bedre lademuligheder centralt på Sjælland. Vi er derfor glade for at kunne indvie Midtsjællands største lynladestation ved RingStedet og udvide Danmarks største lynladenetværk. Nu er der er endnu flere lettilgængelige lademuligheder lige præcis dér, hvor danskerne har allermest brug for dem. Og netop et omfattende ladenetværk er afgørende for at gøre livet som elbilist nemt og inspirere endnu flere mennesker til at skifte deres benzin- eller dieselbil ud med en elbil,” siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

I Andel er der glæde over, at selskabets investeringer bærer frugt:

”Flere og flere bilister sætter sig nu bag rettet i en elbil, og i Andel er vi rigtig glade for at kunne skubbe på denne positive udvikling med ejerskabet af Clever. Hver eneste nye lader til elbiler repræsenterer et skridt i retning af en mere klimavenlig transportløsning. Derfor vil jeg gerne takke Jeudan, Clever og Ringsted Kommune, der har gjort det muligt at åbne denne nye ladestation," siger kommunikationsdirektør hos Andel, Rikke Trikker.

Lynladestationen ved RingStedet etableres desuden i samarbejde med shoppingcentrets ejerforening, som udover Jeudan også består af OK og Salling Group.

Åbningen af den nye lynladestation er et initiativ blandt mange. Jeudan og Clever har siden opstarten af samarbejdet i 2022 også arbejdet for at udvide antallet af ladepunkter i København. Foruden de 20 nye lynladepunkter i Ringsted er det siden blevet til 469 ladepunkter i Jeudans parkeringshuse i København - og flere er på vej.

Om Jeudan, Clever og Andel

  • Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Virksomheden ejer mere end 200 ejendomme, hvoraf størstedelen er placeret i København. Jeuden ejer og driver også nogle af Københavns parkeringshuse under navnet Jeudan Parkering i hhv. Dronningens Tværgade, Gl. Mønt, Sankt Annæ Plads, Amerika Plads og Wildersgade. Frem mod 2025 er det en del af Jeudans ansvarlighedsstrategi at etablere ladestandere på 25 % af koncernens p-pladser.

  • Clever er Danmarks største ladeoperatør med flere end 28.000 ladepunkter fordelt omkring i byen, på landet, på arbejdspladsen, ved supermarkedet og langs motorvejene, heriblandt og 20 lynladepunkter ved RingStedet.

  • Andel er et andelsselskab ejet af 400.000 andelshavere og en ledende energi- og fibernetkoncern. Koncernen har 2,8 millioner kundeforhold og yder via datterselskaberne Clever, Andel Energi, Energi Danmark, Fibia og netselskaberne Cerius og Radius markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Andel beskæftiger ca. 2.300 kolleger og har hovedsæde i Svinninge samt primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. I 2022 var koncernens omsætning på 369,1 mia. kr. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Den nye lynladestation ved RingStedet kan lade 20 elblier på samme tid fra 0-80 procent på 30 minutter.
Den nye lynladestation ved RingStedet kan lade 20 elblier på samme tid fra 0-80 procent på 30 minutter.
Download
Den nye lynladestation bliver Midtsjællands største lynladestation.
Den nye lynladestation bliver Midtsjællands største lynladestation.
Download
Bag den nye lynladestation står ejendoms- og servicevirksomheden, Jeudan, der ejer RingStedet, og Danmarks største ladeoperatør, Clever.
Bag den nye lynladestation står ejendoms- og servicevirksomheden, Jeudan, der ejer RingStedet, og Danmarks største ladeoperatør, Clever.
Download

Om Jeudan

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Koncernen investerer i og driver større erhvervs- og boligejendomme i København. Koncernen tilbyder et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser. Koncernen har mere end 600 medarbejdere. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (JDAN). www.jeudan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Jeudan A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jeudan A/S

Jeudan forventer et historisk højt resultat for 2021 i niveauet DKK 3 mia.2.2.2022 07:45:09 CET | Pressemeddelelse

I dagens selskabsmeddelelse melder koncernen om et tilfredsstillende resultat af den primære drift (EBVAT) for 2021 indenfor de tidligere udmeldte forventninger. Efter Jeudans bestyrelse har gennemgået det foreløbigt opgjorte regnskab for 2021, der indeholder positive reguleringer af såvel ejendommenes værdi som de finansielle gældsforpligtelser, er forventningen et historisk højt resultat før skat i niveauet DKK 3 mia.

Jeudan og Clever indgår Københavns største aftale om infrastruktur til elbiler14.12.2021 17:22:56 CET | Pressemeddelelse

Næsten 500 nye ladepunkter er snart på vej til indre København. Jeudan, der ejer og driver nogle af Københavns mest centrale parkeringshuse, har netop indgået en aftale med ladeoperatøren Clever om at etablere 480 ladepunkter i Jeudans parkeringshuse i løbet af 2022. Aftalen er den hidtil største af sin art i København og vil føre til en markant forbedring af ladeinfrastrukturen i byen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye