Too Good To Go ApS

Jensens Bøfhus og Too Good To Go indgår madspildssamarbejde

Del

Fra og med 14. juni vil Jensens Bøfhus over hele landet sælge lykkeposer med overskudsmad via madspildsappen Too Good To Go. Samarbejdet er kommet i stand efter en vellykket testperiode i udvalgte restauranter. Alle restauranter vil tilbyde to forskellige varianter.

Som led i et bredt fokus på at bevæge sig i en mere bæredygtig retning tager Jensens Bøfhus nu et markant skridt i kampen mod madspild. Pr. 14. juni vil Jensens Bøfhus-restauranter over hele landet sælge lykkeposer med overskudsmad via appen Too Good To Go, der forbinder forbrugere med restauranter og forhandlere, der har mad til overs.

Jensens Bøfhus har testet konceptet i udvalgte restauranter i en periode på to uger, og det har været så vellykket, at det nu bliver implementeret i samtlige 21 filialer.

“Vi har igangsat et større fokus på at undgå madspild, men det er overordentligt svært helt at undgå at kassere mad ved lukketid. Derfor har vi testet, om Too Good To Go-konceptet er vejen frem for os, og det er blevet taget så godt imod af både vores gæster og vores medarbejdere, at vi nu implementerer det i alle vores restauranter. Madspild er ikke bare spild af penge og ressourcer, det er også et stort miljøproblem, så det føles rigtig godt at kunne bidrage til at reducere det,” siger Helle Rex, der er Sustainability Manager for Jensens Bøfhus. 

”Vi har for nylig indledt en kortlægning af vores madspild, hvor vi har haft fokus på at afdække, hvad der ender som madaffald, og hvorfra madaffaldet typisk kommer. Denne viden er helt afgørende for, at vi kan sætte målrettede initiativer ind over for at minimere vores madspild. Samarbejdet med Too Good To Go er et perfekt step i samme retning,” fortsætter hun.

Alle Jensens Bøfhus’ restauranter vil tilbyde to forskellige typer lykkebokse: En boks med et lunt måltid, der f.eks. kan bestå af spareribs eller en bøf med tilbehør. Og en boks med blandet salat fra Jensens Bøfhus’ populære salatbar, som er 100% økologisk og udviklet i samarbejde med Aarstiderne.

Begge bokse er - i følge landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye - allerede meget populære.

“Lykkeposerne fra Jensens Bøfhus har i den grad været eftertragtede i testperioden, så vi er selvfølgelig meget glade for, at vi nu kan give endnu flere af vores brugere mulighed for at bekæmpe madspild på en både sjov og velsmagende måde. Jensens Bøfhus sender et vigtigt signal ved at inkludere samtlige restauranter i ordningen, og jeg håber, det kan være med til at inspirere andre til at sætte ind, så maden kan finde vej til sultne maver frem for containere,” siger Heidi Boye.

Restauranter i følgende byer vil være at finde i appen fra d. 14. juni:

Jylland:
Viborg
Randers
Horsens
Holstebro
Herning
Kolding
Esbjerg, Nord
Aarhus, Tilst
Aarhus, Centrum
Aalborg, Nytorv
Aalborg, City Syd
Silkeborg
Sønderborg

Fyn:
Odense, Læssøegade
Odense, Rosengårdcentret
Svendborg

Sjælland:
Holbæk
Hillerød
Greve
København, Axeltorv
København, Vesterbrogade

Nøgleord

Kontakter

Tanja Møller Andersen, pressechef for Too Good To Go, tlf. 81 77 37, presse@toogoodtogo.dk

Jensens Bøfhus, tlf. 40 55 80 05, presse@jensens.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Om Too Good To Go

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016, og de nu over 38 mio. brugere har siden da reddet mere end 74 millioner lykkeposer med overskudsvarer, hvilket svarer til over 185.000 tons sparet CO2e. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 15 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. bagerier, supermarkeder, restauranter, kantiner og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en række oplysningstiltag for at fremme viden om madspild - bl.a. datomærkningskampagner og en række uddannelsestiltag.

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum