Halsnæs Kommune

Jan Michelsen er ny kommunaldirektør i Halsnæs Kommune

Del

Halsnæs Kommune har ansat Jan Michelsen som ny kommunaldirektør med tiltrædelse 1. august.

Byrådet i Halsnæs Kommune har besluttet, at stillingen som kommunaldirektør besættes af Jan Michelsen efter sommerferien. Jan kommer fra en stilling som direktør i Vordingborg Kommune, hvor han har været siden 2014. I samme periode har han også varetaget stillingen som havnedirektør for Vordingborg Havn.

Jan er uddannet cand.merch. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus, som er en del af Århus Universitet. Efterfølgende har han taget en række efteruddannelser inden for forskellige former for ledelse.

Tager mange års erfaring med sig til Halsnæs

Med sig i rygsækken har Jan en solid erfaring som leder og topleder i både det private og det offentlige regi gennem de seneste 20 år. Erfaring som han i Halsnæs vil benytte sig af til at anskue komplekse udfordringer fra forskellige perspektiver med et solidt fokus på de forskellige politiske vinkler. Som en del af direktionen i Vordingborg Kommune har Jan de seneste syv år beskæftiget sig med mange forskellige kommunale kerneopgaver, arbejdet sammen med forskellige politiske udvalg og varetaget flere tværgående funktioner. Blandt andet har Jan haft ansvaret for at udvikle en nye model for nærdemokrati, hvor der var fokus på at styrke lokalområdernes stemme og udvikling.

Den kommende kommunaldirektør ser frem til at tage hul på de nye opgaver, der venter ham i Halsnæs.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang i Halsnæs Kommune og tage aktiv del i at fortsætte kommunens positive udvikling. Derudover ser jeg frem til et godt samarbejde med både medarbejdere, byrådet, borgerne og virksomhederne i Halsnæs. Nu gælder det for mig om at få det rå og autentiske Halsnæs ind under huden i løbet af sommeren, så jeg er klar til at tage fat på nye opgaver og udfordringer på den anden side af sommerferien.”

Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen, glæder sig til, at den nye kommunaldirektør starter.

”Jeg ser frem til samarbejdet med Jan, og jeg er overbevist om, at han passer rigtig godt ind i Halsnæs. Han kommer med en solid erfaring, som vi i Halsnæs kommer til at nyde godt af, og så har han en tilgang til det organisatoriske arbejde i en kommune, som går godt i spænd med de værdier, som Halsnæs Kommune står for.”

Jan Michelsen er 52 år og bor i Klampenborg sammen med sin kone Ulla. Sammen har de sønnen William på 18 år. I sin fritid holder Jan af at vandre, gå i biografen og lave mad, og så prioriterer familien at komme ud at rejse – ofte til de italienske alper.

Halsnæs Kommune ser frem til at byde Jan Michelsen velkommen efter sommerferien.

Kontakter

Steffen Jensen, borgmester i Halsnæs Kommune. Telefon: 26200782

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum