ISS Danmark

ISS vinder stor aftale med et af Danmarks største hospitaler

Del

Det bliver den danske servicekoncern ISS, der de næste fem år skal løfte den vigtige samfundsopgave med at sikre rene omgivelser på Hvidovre Hospital. Aftalen med Hvidovre Hospital har en samlet kontraktværdi på 340 mio. kr. med option på forlængelse på yderligere to år

Danske ISS, der er en af verdens største servicekoncerner, skal frem til 2027 levere svanemærket hospitalsrengøring og udføre den vigtige samfundsopgave med at sikre rene miljøer på Hvidovre Hospital samt den 30.000 kvm store parkeringskælder, der ligger under hospitalet.

Den nye aftale indebærer, at ISS skal stå for al rengøringen på Hvidovre Hospital, hvor der hvert år bliver behandlet lige knap 100.000 patienter og 500.000 ambulante besøg.

”Vi er meget glade for, at Hvidovre Hospital – et af Danmark største hospitaler – har valgt os til at løfte den vigtige samfundsopgave med at sikre rene og hygiejniske omgivelser for personale, patienter og pårørende, der hver dag færdes på hospitalet,” siger Christian Alsø, administrerende direktør i ISS Danmark og fortsætter:

”Det er fuldstændig afgørende, at patienter trygt kan opholde sig på hospitalet og at læger og sygeplejersker kan udføre deres arbejde i sikre og rene miljøer. Med vores dedikerede og kompetente medarbejdere sikrer vi en høj kvalitet, og på denne måde bidrager vi til et mere effektivt hospital.”

”Denne omfattende aftale med Hvidovre Hospital er endnu et synligt bevis på, at ISS er en attraktiv samarbejdspartner, når det gælder samfundskritiske serviceløsninger indenfor healthcare-området, og vi glæder os til samarbejdet,” slutter Christian Lindskov Alsø.

ISS har med sin unikke ekspertise fra hospitalsrengøringen fra mere end 700 hospitaler på globalt plan kunne tage de vigtigste erfaringer med ind i deres måde at kvalitetssikre serviceleverancen på.

Netop fokus på kvalitetsstyring, en stærk organisation og ledelse samt uddannelse af medarbejdere er de kriterier i udbudsprocessen, der har vægtet højest i valget af serviceleverandør.

Hos Hvidovre Hospital er der stor tilfredshed med at indgå samarbejde med Danmarks største servicekoncern.

”Med ISS får vi en stærk serviceleverandør, der har stor erfaring fra både ind- og udland med at sikre kvalitetsleverancer i hospitalsrengøringen og ikke mindst sikre rene miljøer, som er helt afgørende for, at vi kan drive et effektivt hospital. Vi ser frem til at starte samarbejdet op til efteråret, når kontrakten går i drift,” siger Mette Gliese, servicechef for Hvidovre og Amager Hospital.

Siden 2008 har ISS også haft opgaven med at sikre rene omgivelser på Amager Hospital, der organisatorisk hører sammen med Hvidovre Hospital. Den nye aftale betyder, at ISS dermed får ansvaret for at rengøre mere end 250.000 kvm samlet for de to hospitaler.

ISS byder også velkommen til 190 nye kollegaer, når kontrakten går i drift den 1. september i år.

Om ISS
ISS er en af verdens største servicekoncerner og den førende markedsleder i Danmark, og har mere end 120 års erfaring med at levere integrerede serviceløsninger til de største virksomheder i Danmark og internationalt.

ISS er eksperter indenfor workplace, cleaning, food-services og technical services. Og vores mere end 350.000 dedikerede placemakers i hele verden påvirker hver dag flere millioner mennesker, når de hver dag skaber inspirerende serviceoplevelser for mere end 40.000 kunder på globalt plan.

I ISS er kulturel- og etnisk mangfoldighed er en integreret del af koncernens DNA. Der er over 120 forskellige nationaliteter i ISS, og de mange forskelligheder er en fælles styrke. Mangfoldige teams gør ISS i stand til at levere bedre løsninger og stærkere services til deres kunder.

I 2022 har ISS lanceret en ambitiøs grøn plan om at være Co2-neutrale i alle dele af forretningen inden 2040. Det sker gennem udskiftning af mere end 20.000 benzin- og dieseldrevne biler til el-biler og via et innovativt system, der kan reducere madspildet markant ude hos kunderne samt i vores leverandørkæder.

ISS er Danmarks største arbejdsgiver målt på antal medarbejdere, og har 6500 ansatte i den danske del af ISS, der har en årlig omsætning på ca. fire mia. kr. ISS opererer i over 30 lande i Asien, Europa og Nordamerika og har en samlet omsætning på ca. 72 mia. kr. for hele koncernen.

Kontakt:

For yderligere information
Kommunikationschef i ISS Danmark Daniel Kirchhoff på tlf: 2247 2860 eller på mail: daniel.kirchhoff@dk.issworld.com

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum