ISS Danmark

ISS vinder aftale med Rynkeby

Del

Fra den 1. juni skal den danske servicekoncern ISS levere en varieret, kvalitetsbevidst og bæredygtig kantineleverance med fokus på lokale og økologiske råvarer til Rynkebys hovedkvarter og produktion i Ringe på Fyn

Danske ISS, en af verdens førende servicekoncerner, skal fremover levere inspirerende madoplevelser til Nordens største producent af juice og saft, Rynkeby, og de ca. 240 medarbejdere, der har deres daglige gang i virksomheden.

Rynkeby ville gerne have en serviceleverandør, der kunne understøtte deres store fokus på bæredygtighed samtidig med et varieret og inspirerende madkoncept af høj kvalitet. Derudover var det vigtigt for Rynkeby, at ISS kunne fortsætte det gode arbejde med at sikre sunde måltider for deres medarbejdere.

”Vi har valgt ISS som kantineleverandør, fordi vi tror på, at de kan skabe yderligere trivsel ved at skabe inspirerende madoplevelser hos vores medarbejdere. Samtidig har de stor fokus på bæredygtighed, høj kvalitet og lokale råvarer som harmonerer rigtigt godt med vores værdier og vores store arbejde med et grønt klimaaftryk,” siger Sidsel Marie Sindal, HR direktør i Rynkeby.

Hos ISS er der også stor glæde over det kommende samarbejde med Rynkeby.

”Vi er rigtigt glade for at indgå kontrakt med Rynkeby, som er en institution i fødevarebranchen. Vi håber, at vi kan være med til at inspirere og skabe spændende og sunde madoplevelser for Rynkebys medarbejdere. Vi glæder os til at komme i gang og det videre samarbejde fremover,” siger Thomas Kirk Vilsbøll, kommerciel direktør i den danske del af ISS.

Udover den daglige frokost kan medarbejderne også nyde morgenmad, takeaway og mødeforplejning fra ISS. Koncernen leverer derudover også mad til medarbejderne i produktionen om aftenen og om natten.

Aftalen har foreløbig intet udløb og har en årlig værdi på flere millioner kroner.

ISS er en af verdens største servicekoncerner og den førende markedsleder i Danmark, og har 121 års erfaring med at levere integrerede serviceløsninger til de største virksomheder i Danmark og internationalt.

ISS er eksperter indenfor workplace, cleaning, food services og technical services, og har end end 350.000 dedikerede medarbejdere, der hver dag påvirker millioner af menneskers hverdag, når de møder på ind på arbejdspladsen.

Hver dag serverer ISS flere millioner måltider for mere end 40.000 kunder i hele verden. I Danmark er det ca. 40.000. måltider, der dagligt bliver serveret ude i nogle af de største virksomheder.

I 2022 har ISS lanceret en ambitiøs grøn plan om at være Co2-neutrale i alle dele af forretningen inden 2040. Det sker gennem udskiftning af mere end 20.000 benzin- og dieseldrevne biler til el-biler og via et innovativt system, der kan reducere madspildet markant ude hos kunderne samt i vores leverandørkæder.

ISS er Danmarks største arbejdsgiver målt på antal medarbejdere, og har 6500 ansatte i den danske del af ISS, der har en årlig omsætning på ca. fire mia. kr. ISS opererer i over 30 lande i Asien, Europa og Nordamerika og har en samlet omsætning på ca. 72 mia. kr. for hele koncernen.

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum