ISS Facility Services A/S

ISS udfører coronarengøring for SSI

Del

Den danske servicevirksomhed ISS foretager hver dag afvaskning og desinfektion af ca. 15.000 holdere til coronaprøver for Statens Serum Institut, så landets testcentre kan modtage nye, sterile testkit til coronatest

Testcenter Danmark foretager hver dag over 100.000 coronaprøver i hele landet for Statens Serum Institut (SSI). Prøverne bliver analyseret og placeret i såkaldte racks - holdere – på teststederne rundt om i landet, inden de bliver sendt til SSI’s faciliteter, hvor holderne bliver afvasket og desinficeret, og efterfølgende bliver distribueret ud til landets testcentre igen.

Den omfattende opgave med at rengøre de ca. 15.000 holdere til coronaprøver står ISS for, da servicevirksomheden har stor erfaring med at gøre rent og arbejde i sterile miljøer.

”Hygiejnen er naturligvis enormt vigtig, når vi modtager og håndterer holderne ude fra teststederne. Derfor foregår rengøringen af dem også i et miljø, der mest minder om et sterilt vaskeri, for vi skal være sikre på, at holderne er sterile, når de bliver sendt ud til testcentrene igen,” siger Lena Kristensen, Costumer Director i ISS Danmark og fortsætter:

”Derfor er det også kun medarbejdere med den nødvendige uddannelse, der må udføre den vigtige opgave med at gøre holderne sterile, så de kan bruges igen.”

ISS varetager allerede rengøringen af flere af SSI’s og Testcenter Danmarks laboratoriefaciliteter, der ligesom med afvaskningen og desinfektionen af holderne til coronaprøver er en del af ISS’ samlede coronarelaterede arbejde for myndighederne, som blandt andet også tæller etablering af lokationer til smitteopsporing.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/Shttps://www.dk.issworld.com/
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Vi er flere end 400.000 medarbejdere globalt og 7500 i Danmark, der er eksperter inden for cleaning, food, technical services og workplace. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. 

Følg pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum