ISS Danmark

ISS styrker digital indsats og skaber 100 arbejdspladser med nyt teknologicenter i Portugal

Del

Omkring 100 nye medarbejdere skal fremover arbejde med at skabe digitale serviceløsninger til ISS’ kunder globalt fra nyt teknologicenter i Portugal

ISS, en af verdens førende servicekoncerner, markerer en vigtig digital milepæl med etableringen af et nyt digitalt kraftcenter i Portugal med ambitionen om at blive den førende servicevirksomhed indenfor teknologi i facility management branchen.

’ISS Tech Portugal’ er det tredje digitale kraftcenter, som ISS har etableret i det seneste år. ISS har også etableret lignende digitale udviklingscentre i København og Warszawa i Polen.

Øger de interne muligheder
De omkring 100 nye medarbejdere, der fremover skal arbejde i det nye teknologicenter i Portugal, skal udvikle kvalitets- og skalerbare digitale serviceløsninger internt i ISS og til kunder globalt.

"Digitale løsninger er en nøglemulighed for at kunne levere på vores forretningsstrategi, OneISS. For at være den førende markedsspiller i facility management-industrien, investerer vi ikke kun i avancerede teknologier, men øger også vores interne kapacitet på globalt plan,” siger Markus Sontheimer, Group Chief Information & Digital Officer, i ISS.

Adgang til en voksende talentmasse
ISS har valgt at etablere det nye teknologicenter i Portugal baseret på den rivende udvikling som landets IT-miljø er i.

"Med det enorme techmiljø, der er på det portugisiske marked, vil vi være godt rustet til at få adgang til de rigtige talenter og de rigtige muligheder til at drive digital værdiskabelse og produktinnovation,” siger Markus Sontheimer og fortsætter:

"Jeg ser meget frem til næste fase af vores digitale transformationsrejse og til at skabe et globalt teknologisk kraftcenter."

ISS forventer, at omkring 100 højtuddannede softwareingeniører vil arbejde i det portugisiske techcenter ved udgangen af ​​2023. Dermed vil der være mere end 750 ansatte, der arbejder med at udvikle digitale løsninger for ISS og deres kunder globalt.

’ISS Tech Portugal’ er klar til at åbne til september.

Kontakter

For yderligere information kontakt

Kenni Leth
Head of Global PR & Media Relations i ISS.
Tlf:+45 51714368

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum