ISS Danmark

ISS styrker den danske landeledelse

Del

Maja Volquards Hesselholt er ny Business Unit-direktør og bliver samtidig del af den danske ledelse i ISS Danmark

Maja Hesselholt er udnævnt til Business Unit-direktør for forretningssegmentet Production Based & Public IFS i ISS Danmark. Her skal hun stå i spidsen for omkring 2600 medarbejdere og nogle af ISS Danmarks allerstørste kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder.

I sin nye rolle træder Maja Hesselholt også ind i den danske ledelse i ISS Danmark.

Maja Hesselholt er en stærk profil både inde- og udenfor ISS. Hun har været i ISS siden 2017. Samme år som hun blev kåret som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder.

”Det er med stor glæde, at jeg har takket ja til stillingen som Business Unit-direktør. Jeg glæder mig til at videreføre og -udvikle det gode samarbejde, vi har med kunderne i segmentet sammen med en masse dygtige kolleger,” siger Maja Hesselholt.

Christian Lindskov Alsø, CEO i ISS Danmark, glæder sig over, at ISS kan være med til at udvikle dygtige ledere:

”Maja er en stærk profil, som igennem sine år i ISS har udmærket sig med flotte resultater. Hun kommer derudover med en smittende energi og stor vilje og indsats i forhold til at opnå sine mål. Jeg er stolt af, at vi kan udvikle et talent som Maja, og jeg er sikker på, at hun bliver en succes i sin nye rolle,” siger Christian Alsø.

Maja Hesselholt tiltrådte sin stilling den 1. juli.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum