ISS Danmark

ISS genvinder og udvider stor aftale med Rambøll

Del

Den danske servicekoncern, ISS, genvinder og udvider sit tværnationale samarbejde med den globale arkitekt-, ingeniør- og rådgivningsvirksomhed, Rambøll. Med den nye aftale vil ISS servicere alle Rambøll-lokationer i Danmark, Norge, Sverige og Indien. Aftalen har en samlet værdi på et trecifret millionbeløb og løber frem til 2027

Servicekoncernen ISS har genvundet og udvidet en stor aftale med danske Rambøll, der leverer bæredygtige rådgivningsydelser til kunder verden over. Den nye aftale indebærer, at ISS fortsat skal servicere Rambølls i alt 54 kontorer på tværs af Danmark, Norge, Sverige og nu også i Indien, der er nyt land inkluderet i aftalen. Den danske C25-virksomhed har haft et partnerskab med Rambøll de seneste ti år og fortsætter nu dette frem mod 2027. Den nye aftale har en samlet værdi på et trecifret millionbeløb.

I Danmark skal ISS levere en bred vifte af services på Rambølls 13 kontorer fordelt over hele landet. Til forskel fra den tidligere aftale skal ISS nu også levere kantineløsninger i tillæg til eksisterende intern og teknisk service samt rengøring til Rambølls medarbejdere i Danmark. I alt beskæftiger Rambøll 3800 medarbejdere i Danmark.

”Efter udbud og forhandlinger med flere højt kvalificerede bydende har vi i Rambøll valgt, at ISS også fremover i en række lande skal være vores partner og leverandør af Facility Management service og kantinedrift. Vores aftale med ISS indeholder skrappe krav indenfor bl.a. bæredygtighed og innovation og understøtter dermed Rambølls ambitiøse målsætninger i vores nye strategi for de kommende år ’The Partner for Sustainable Change’, der går all in på bæredygtighed,” siger Johnny Jacobsen, Head of Global Facility Management & Real Estate hos Rambøll.   

”Sammen med ISS vil vi fokusere på at give vores medarbejdere gode oplevelser på arbejdspladsen og samtidig bidrage til at opfylde Rambølls Science-Based Targets i relation til driften af vore kontorer og kantiner. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med ISS på vores nye udvidede aftale,” siger Johnny Jacobsen.

”Vi glæder os meget over at forlænge og udvide samarbejdet med Rambøll, som er en værdsat samarbejdspartner. Igennem de sidste ti år har vi haft et stærkt partnerskab, og vi ser frem til fremadrettet at udvide vores leverance med fantastiske madoplevelser til Rambølls medarbejdere. Et centralt punkt i hele aftalen har været vores evne til bredt at levere vores services med bæredygtighed i centrum for at understøtte Rambølls grønne agenda. Tilliden til ISS i netop denne forbindelse er vi stolte af og vil kvittere for igennem innovative løsninger,” siger Henrik Tornager, Business Unit Director for Office Based-segmentet i den danske del af ISS-koncernen, og fortsætter:

”Vi ved, hvor vigtig tiltrækning og fastholdelse af talent er for Rambøll. Derfor er vi optaget af at understøtte netop dette ved at skabe stærke serviceoplevelser på kontorerne landet over. Kontraktforlængelsen cementerer vores position som markedsleder inden for Facility Management og er et synligt bevis på, at ISS er en attraktiv samarbejdspartner for de virksomheder, der er i markedet for ’Workplace Experience’-løsninger. Vi ser frem til at fortsætte rejsen med Rambøll de næste mange år,” slutter Henrik Tornager.

Udover aftalen med Rambøll har ISS også tidligere på året lavet nye aftaler med blandt andre DR, Salling Group og Coop.

Om ISS
Danske ISS er en af verdens førende servicekoncerner inden for Workplace Experience og Facility Management. C25-virksomheden har mere end 350.000 medarbejdere globalt, og er dermed Danmarks største virksomhed målt på antallet af medarbejdere. ISS opererer i over 30 lande i Asien, Europa og Nordamerika og har en samlet omsætning på ca. 72 mia. kr. for hele koncernen. ISS servicerer over 40.000 kunder på globalt plan. I den danske del af ISS er der 6000 medarbejdere, og servicekoncernen har en årlig omsætning på ca. fire mia. kroner på det danske marked.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum