ISS Danmark

ISS forlænger og udvider healthcare-aftale med hospital i England

Del

Servicekoncernen ISS forlænger og udvider sin healthcare-aftale med det engelske hospital Warwick Hospital med yderligere to år. Forlængelsen har en samlet kontraktværdi på et stort to-cifret millionbeløb

ISS, en af verdens førende servicekoncerner, skal frem til udgangen af 2024 fortsat udføre den vigtige samfundsopgave med at sikre rene miljøer på det engelske hospital, Warwick Hospital, i Englang.

Den forlængede aftale indebærer desuden, at ISS blandt andet skal stå for al rengøring, food services, sikkerhed og administration, der understøtter hospitalets innovationsstrategi.

ISS har med sin unikke ekspertise fra hospitalsrengøringen fra mere end 700 hospitaler på globalt plan kunne tage de vigtigste erfaringer med ind i måden at kvalitetssikre serviceleverancen på.

"Gennem vores konstruktive samarbejde har ISS og Warwick Hospital sammen skabt et holistisk arbejdsteam, der deler succeser og udvikler fremtidssikrede strategier til gavn og glæde for personale og patienter. Jeg kunne ikke være mere stolt af, at vores medarbejdere har ydet en fantastisk indsats, og at vi har forlænget vores aftale med Warwick Hospital,” siger Kevin Carney, Key Account Manager hos ISS.

Der er også stor tilfredshed hos Warwick Hospital med forlængelsen af aftalen med ISS.

”Vi glæder os over at fortsætte med ISS i yderligere to år. I løbet af de sidste 5 år og særligt under hele pandemien har ISS og onsite-teamet stået over for mange udfordringer for at sikre, at de tjenester, de leverede, var af højeste kvalitet. De næste to år bliver en spændende tid, da vi ser adskillige innovative ideer som en del af forlængelsen blive realiseret. Jeg ser frem til at fortsætte vores succesfulde partnerskab,” siger Mark Rowlands, General Manager Hotel Services ved Warwick Hospital.

Udover aftalen med Warwick Hospital har ISS også tidligere på året blandt andet lavet nye aftaler med et andet stort engelsk hospital samt et af Danmarks største hospitaler Hvidovre Hospital.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum