ISS Facility Services A/S

ISS etablerer lokationer til smitteopsporing

Del

ISS har på rekordtid etableret knap 500 nye arbejdsstationer på tre nye lokationer i Storkøbenhavn, hvor nye medarbejdere skal styrke myndighedernes arbejde med at sikre en hurtigere smitteopsporing blandt coronasmittede borgere

Myndighederne har oprustet med mange nye medarbejdere i smitteopsporingen for at sikre, at smittede borgere hurtigere kan identificere deres nære kontakter og isolere sig.

Det er den danske servicevirksomhed og FM-leverandør til mange statslige styrelser, ISS, der på under en uge, har etableret tre helt nye lokationer til de nye smitteopsporingslokationer. Etableringen af de nye lokationer er sket i tæt samarbejde med Bygningsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed, der står for den samlede smitteopsporingsindsats i landet. 

”Vi er meget glade og taknemmelige for den hurtige og kompetente bistand, der er ydet til smitteopsporingen,” siger direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed, Anette Lykke Petri.

Hos ISS er man stolte over at kunne bidrage til myndighedernes arbejde med at bryde smittekæder.

”Vi er ydmyge og stolte over at være en del af så vigtig en samfundsopgave, der kan være med til at bryde smittekæder. Med en coronasmitte, der har så stærkt greb om vores samfund, er det helt essentielt, at vi på rekordtid har kunnet løfte opgaven med at etablere lokationer til de mange nye medarbejdere, så de ikke har spildt unødig tid på at komme i gang med deres vigtige samfundsopgave, ” siger Christian Lindskov Alsø, adm. dir. i ISS Danmark.

Udover klargøring og indretning af de tre lokationer indeholder den indgåede aftale med ISS også, at den fremadrettet skal servicere de nye medarbejdere med forplejning. Dertil kommer rengøring af lokationerne og tekniske serviceydelser.

De nye lokationer ligger i Ørestaden, Ballerup, og i Indre by, og huser de nye medarbejdere fra både Styrelsen for Patientsikkerhed, Beredskabsstyrelsen, Forsvaret, Hjemmeværnet og Rigspolitiet.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/Shttps://www.dk.issworld.com/
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Vi er flere end 400.000 medarbejdere globalt og 7500 i Danmark, der er eksperter inden for cleaning, food, technical services og workplace. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. 

Følg pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum