Ishøj Kommune

Ishøj lukker daginstitutionen Tvillingehuset grundet coronasmitte

Del

Ishøj Kommune har valgt at lukke daginstitutionen Tvillingehuset midlertidigt fra fredag den 6. november. Årsagen er, at flere medarbejdere er smittet med covid-19

Daginstitutionen Tvillingehuset på Gildbrovej i Ishøj består af to huse. I det ene af husene er hovedparten af medarbejderne konstateret smittet med covid-19. En medarbejder fra det andet hus har vikarieret i huset, hvor der er konstateret smitte blandt medarbejderne. Vedkommende afventer svar på coronatest.

”Vi har konsulteret Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi har på den baggrund besluttet midlertidigt at lukke begge huse i institutionen. Det er ud fra et forsigtighedshensyn og for at undgå smittespredning til børn og medarbejdere. Lige nu ved vi ikke, hvor lang tid Tvillingehuset vil være lukket. Derfor vil jeg opfordre forældrene til at holde sig orienteret via institutionens Børneintra, hvor der kommer ny information på mandag den 9. november. Vi vil løbende sørge for at holde forældrene informeret,” siger Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp.

Forældre til børn, der er i institutionen fredag den 6. november, er informeret og opfordret til at få deres barn testet. Ishøj Kommune er i gang med at planlægge, hvordan børnene hurtigst muligt kan vende tilbage til daginstitutionen. Dette afhænger af, hvordan udviklingen ser ud i forhold til smitte.

Kontakter

Susanne Poulsen, chef for Dagtilbud og Uddannelse i Ishøj Kommune, tlf. 43 57 73 97 / 51 53 96 55 eller spo@ishoj.dk

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum