Ishøj Kommune

Ishøj Kommune beklager sag om borgmester-kørsel i tjenestebil

Del

Ishøj Kommune beklager sagen om borgmesterens kørsel i tjenestebil og har nu sendt sagen til Ankestyrelsen for at få afklaret reglerne

Ekstra Bladet kunne i går fortælle, at Ishøj-borgmester Ole Bjørstorp har kørt i tjenestebil i uoverensstemmelse med gældende regler.

Ishøj Kommune beklager sagen og fastslår, at brugen af tjenestebiler på den omtalte måde vil ophøre, indtil der foreligger en afgørelse fra Ankestyrelsen.

”Reglerne skal naturligvis overholdes. En af udfordringerne ved denne sag er dog, at de nuværende regler virker til at være åbne for fortolkninger – eksempelvis om bilen må holde parkeret ved en privatbolig, hvis man skal til et arbejdsmøde tidligt næste morgen,” siger Kåre Svarre Jakobsen, kommunaldirektør i Ishøj Kommune.

Som en konsekvens har Ishøj Kommune sendt sagen til Ankestyrelsen for at få utvetydig klarhed om reglerne.

Kontakter

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum