Ishøj Kommune

Ishøj hylder Kim Larsen

Del

Kom og syng med på Kim Larsens sange ved Ishøj Synger den 25. september kl. 19 og hør et spændende musikalsk foredrag af trommeslager Jan Lysdahl på årsdagen for nationalskjaldens død den 30. september kl. 19.30 i Kulturium Musikteater

Ishøj Synger gentager succesen og har endnu engang Kim Larsen og hans udødelige sange på programmet for aftenens fællessang.

Kom og vær med til at hylde og mindes den folkekære nationalskjald og syng med på alle de sange, vi kender så godt - ”Midt om Natten”, ”Papirklip”, ”Kvinde min” og mange flere.

Ishøj Synger finder sted på Ishøj Kulturskole den sidste onsdag i hver måned og byder som altid på fællessang, hyggeligt samvær og et godt grin i selskab med kulturskolens sanglærer og andre sangglade Ishøj-borgere.

Alle er velkomne – det er gratis at deltage i Ishøj Synger og kræver ingen tilmelding.

Larsen-foredrag af Jan Lysdahl

Den 30. september kan du være med til en forrygende aften i Kulturium Musikteater, når Jan Lysdahl fortæller om, hvordan det gik til, at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommerfor Kim Larsen og medvirke på de to bedst sælgende albums i dansk musikhistorie. Et musikalsk og historisk tidsbillede fremført som en autentisk, nærværende, og ærlig beretning om hele Danmarks nationalskjald.

Jan Lysdahl var manden bag trommerne da Kim Larsen indspillede Midt om Natten (1983) og Forklædt som Voksen (1986). Hør historierne fra én, der oplevede det hele på første række, da Kim Larsen for alvor slog igennem og blev folkeeje i 1980’erne.

Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid sammen med Kim Larsen. Han beretter om,hvordan årene med Danmarks mest populære sanger fik stor betydning for hans liv, både som musiker og menneske.

Foredraget foregår i Kulturium Musikteater mandag den 30. september kl. 19.30. Billetter købes via ticketmaster.dk

Kontakter

For yderligere information se ishojkulturskole.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum