Ishøj Kommune

Ishøj Fællesantennes medlemmer skal skifte leverandør

Del

Hvis du i dag modtager tv og/eller internet via Ishøj Fællesantenne, skal du forberede dig på, at du skal skifte leverandør fra den 1. juni 2021 for at undgå sort skærm

Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.

Fra 1. juni 2021 nedlægges Ishøj Fællesantenne, og det vil ikke længere være muligt at købe tv og internet via fællesantennens nuværende koncessionshaver, Kabelplus. I forbindelse med at fællesantennen nedlægges, ophører alle medlemskaber af Ishøj Fællesantenne automatisk pr. 1. juni 2021.

Er du i dag individuelt tilsluttet Ishøj Fællesantenne, er det din egen husstand, der skal beslutte, hvem der pr. 1. juni 2021 skal levere tv og internet til adressen.

Bor du i en boligforening eller lignende, der i dag er tilsluttet fællesantennen, en såkaldt hovednetstilslutning, er det foreningen der i fællesskab skal beslutte, hvem der pr. 1. juni 2021 skal levere tv og internet til foreningens husstande.

Se oversigt over hovednetstilsluttede foreninger nederst.

”Vi er meget bevidste om, at det for nogle borgere kan være en stor og uoverskuelig opgave at skifte sin leverandør af tv og/eller internet. Vi kommer derfor i foråret til at gøre en stor indsats for, at alle grupper af borgere får den information og den hjælp, de har behov for i overgangen til en ny leverandør. Det vil vi blandt andet gøre via et tæt samarbejde med Stofa og ved at inddrage relevante borgergrupper, herunder fællesantennens brugerråd, der har tilbudt sin hjælp,” siger Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp.

Du skal selv sørge for at indgå en aftale om tv og internet

Ishøj Fællesantenne nedlægges, fordi Ishøj Kommune har solgt fællesantennens fysiske anlæg og kabler til Stofa. Det vil dog efter den 1. juni fortsat være muligt at få leveret tv og internet via de kabler, som i dag ejes af Ishøj Fællesantenne. Alle Ishøj Fællesantennes nuværende medlemmer har mulighed for at bestille tv og internet hos Stofa med levering fra 1. juni 2021.

Stofa forventer at sende et brev ud i slutningen af februar eller starten af marts med flere informationer om Stofas produkter og muligheder for tilmelding.
Hvis du ønsker at modtage tv eller internet fra Stofa, skal du inden den 1. juni selv sørge for at indgå en ny aftale med Stofa.

Du bliver automatisk meldt ud af Ishøj Fællesantenne

Det er ikke nødvendigt at melde sig ud af Ishøj Fællesantenne, hvis du ikke ønsker at være kunde hos Stofa. Dit medlemskab ophører helt automatisk. Med andre ord sælger Ishøj Kommune kun ejerskabet til de kabler, som Ishøj Fællesantenne ejer, mens kunderne ikke overføres til en ny ejer i forbindelse med salget.

Ligesom det er tilfældet i dag, står det også efter 1. juni alle Ishøj Fællesantennes medlemmer frit for at finde en anden løsning til at få leveret tv og internet uden om de kabler, der i dag er ejet af fællesantennen.

Hvis du vil se, hvilke udbydere der kan levere tv og internet på din adresse, kan du gå ind på tjekditnet.dk.

Læs svarene på de oftest stillede spørgsmål om salget af Ishøj Fællesantenne på ishoj.dk/fællesantenne-faq.

Oversigt over tilslutninger til Ishøj Fællesantenne 

Hovednetstilsluttede foreninger

Aab 55

Kab (Baldershave)

Pab (Musvitten)

Grf. Bredekærparken

Grf. Strandgårdsparken

Grf. Vildtbaneparken

Grf. Bredekærs vænge

Grf. Traneparken

Ejf. Ishøj centrum

Ejf. Gildbroterrasserne

Ejf. Åparken

Abf. Centerparken

Ejf. Tranebærhaven

Etageboliger, Ishøj boulevard 11-65

Etageboliger, Jægerbuen 18-26

Individuelt tilsluttede

Landsbylaug

Grf. De gule rækkehuse

Grf. Jægerbuen

Grf. Jægergården

Grf. Ishøj strand

Grf. Jægerkroen

Grf. Liljevænget

Grf. Lille strandvej

Grf. Pilegården

Grf. Pileskovens

Grf. Skovvej

Grf. Søvangens

Grf. Tranedalen

Grf. Tranegilde strandvej

Grf. Trekanten

Grf. Vibeholms vænge

Grf. Strandlunden

Grf Ørnekærsvænge /Ørnekærsgård

Grf. Ørnekærgård

Parcelhuse uden grundejerforening

 

Kontakter

Billeder

Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.
Download
Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum