De Danske Bilimportører

Invitation: Vejen til grønnere biler (mandag d. 7. september ved DGI-byen)

Del

Mandag kommer Eldrup-kommissionen med deres bud på, hvordan vejen skal lægges til en grønnere bilpark i Danmark.

Politikerne har tårnhøje ambitioner om at reducere Danmarks CO2 udslip med 70% i 2030, derfor er det afgørende at omlægge afgiftssystemet, så det er mere favorabelt at købe en elbil frem for benzin- eller dieselbil.

De Danske Bilimportører mener, at vejen til en grønnere bilpark går gennem en ny teknisk baseret afgift, der indretter bilafgifterne efter nutidens udfordringer. Det nuværende værdibaserede afgiftssystem bør derfor skrottes, og i stedet skal der indføres en grøn og retfærdig bilbeskatning.

”Vores nuværende afgiftssystem fylder 95 år, og er fra en tid, hvor man tænkte mere på valutareserven end miljøet. Derfor er det på høje tide, at politikerne laver en stor omlægning af registreringsafgiften, så det kan betale sig at køre grønt. Eldrup-kommissionens rapport er første skridt, og jeg ser naturligvis frem til at høre konklusionerne,” siger adm. direktør for De Danske Bilimportører, Mads Rørvig.

- - -

Invitation: Se den nye Volkswagen ID.3 og få en snak om bilbranchens holdning til Eldrup-kommissionens anbefalinger.

Mads Rørvig vil stå til rådighed for interviews ved kommissionens fremlæggelse i DGI-byen i København mandag den 7. september fra kl. 8.00.

Han kommer med to Volkswagen ID.3, som kan bruges til billedsiden.

For forudgående aftale kontakt Mads Rørvig på telefon 3016 1004

- - -

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologier – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum