Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Invitation til pressemøde om dansk-tysk samarbejde om brintinfrastruktur og nye klimateknologier

Del
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet inviterer til pressemøde med klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard og Tysklands økonomi- og klimaminister, vicekansler Robert Habeck, om samarbejde på klima- og energiområdet mellem de to nabolande. Det sker fredag 24. marts kl. 9.15-9.45.

Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard mødes fredag med Tysklands økonomi- og klimaminister, vicekansler Robert Habeck, i København.

Her skal de to tale om dansk-tysk klima- og energisamarbejde – blandt andet om Power-to-X og grænseoverskridende brintinfrastruktur, der kan fremme teknologien.

I den forbindelse inviteres pressen til pressemøde med Lars Aagaard og Robert Habeck fredag 24. marts kl. 9.15-9.45 (journalister bedes møde senest klokken 9.00 - dørene åbnes for pressen 8.30).

Det foregår i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet (lobbyen i stueetagen), Holmens Kanal 20, 1060 København K.

Deltagelse i pressemødet kræver tilmelding og gyldigt pressekort, som skal bæres synligt under pressemødet. Journalister, der ønsker at deltage, bedes tilmelde sig per mail til: tirpe@kefm.dk i dag, torsdag – angiv venligst navn, medie og telefonnummer.

For yderligere oplysninger: Kontakt presserådgiver Tino Rueskov Pedersen, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, på telefon 51 68 70 67

Nøgleord

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Stort, grønt udbud er afgjort: Milliardstort udbud skal sætte fart på CO2-fangst og lagring15.5.2023 10:11:15 CEST | Pressemeddelelse

Udviklingen af storskala CO2-fangst og lagring får nu en saltvandsindsprøjtning med milliardstøtte til projekt, der skal levere reduktioner på 0,43 millioner ton CO2 årligt fra 2026. Det første støtteudbud i CCUS-puljen afgjort, og Ørsted har indgivet det bedste tilbud. Et vigtigt nyt kapitel i den danske klimaindsats, siger klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum