Digitaliseringsstyrelsen

Invitation til pressemøde: Lancering af MitID

Del

Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark inviterer til pressemøde onsdag d. 6. oktober kl. 09.00, hvor Danmarks nye digitale ID, MitID, lanceres.

Onsdag skydes skiftet fra NemID til MitID i gang ved et pressemøde.

På pressemødet vil vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech, og digitaliseringsdirektør i Finans Danmark, Michael Busk-Jepsen præsentere det nye MitID og overgangen fra NemID til MitID.

Pressemødet finder sted:

onsdag d. 6. oktober kl. 09.00 – 09.45 hos Digitaliseringsstyrelsen på Landgreven 4, 1301 København K.

Tilmelding og gyldigt pressekort er påkrævet.

Tilmelding skal ske til: presse@digst.dk, tlf. 41 78 60 60.

Praktisk:

Pressen vil have adgang fra kl. 08.45.

Efter pressemødet vil der være mulighed for individuelle interviews med Adam Lebech og Michael Busk-Jepsen.

Nøgleord

Kontakter

Information om Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen
Digitaliseringsstyrelsen
Landgreven 4
1301 København K

http://www.digst.dk

Om MitID

MitID ejes af et partnerskab mellem Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen, som repræsenterer hhv. bankerne og det offentlige Danmark, dvs. staten, regionerne og kommunerne.

Følg pressemeddelelser fra Digitaliseringsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Digitaliseringsstyrelsen

Skærpet fokus på digital sikkerhed: Den nationale cybersikkerhedsmåned er i gang1.10.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den næste måneds tid kommer virksomheder, organisationer og borgere i Danmark til at blive klogere på, hvordan man bedre kan beskytte sig mod hacking og it-kriminalitet. I dag lyder startskuddet nemlig på den årlige cybersikkerhedsmåned. Måneden kommer blandt andet til at byde på en borgerkampagne om kodesikkerhed samt et bredt udvalg af åbne og gratis webinarer, e-læringsforløb og andre aktiviteter, der skal udbrede viden og gode råd om cybersikkerhed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum