Esbjerg Kommune

Invitation til matchmaking-arrangement på det digitale område

Del

Google Succes Online, Business Esbjerg og Jobcenter Esbjerg inviterer pressen til at deltage i deres arrangement i Esbjerg torsdag den 22. oktober 2020. Her kan man møde de 17 tilmeldte lokale virksomheder, der alle håber at få tilknyttet en knivskarp koordinator, der kan tilføre deres virksomhed et digitalt boost.

Digitale koordinatorer styrker virksomheders online kanaler
Mange virksomheder drømmer om succes med E-handel, SEO eller sociale medier. En topmotiveret digital koordinator med den nyeste viden inden for digital markedsføring kan hjælpe med at stille skarpt på virksomhedernes digitale tilstedeværelse.

Matchmaking for 30. gang den 22. oktober
Arrangementet har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder. Virksomhederne vil møde 15 digitale koordinatorer, der som nyuddannede digitale koordinatorer har den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer. De brænder for at komme ud og bruge deres evner til at gøre en forskel i den virksomhed, der er så heldige at få dem med.

Arrangørerne har massiv erfaring med konceptet, som har været afholdt i alt 30 gange fordelt på Esbjerg, Aarhus og København. Denne gang deltager 17 lokale virksomheder i arrangementet, og hvis det går som sidste gang i Esbjerg, så kan 90% af de deltagende virksomheder se frem til at få tilknyttet en digital koordinator.

De digitale koordinatorer kan enten fastansættes eller tilknyttes virksomheden i et praktikforløb.

Hvad kan en digital koordinator gøre for virksomhederne?
En digital koordinator har været igennem et tre-ugers intensivt forløb, hvor de har fået styrket deres digitale kompetencer. De har modtaget undervisning i digitale værktøjer fra det digitale bureau Webpuls og har arbejdet med etablering og opdatering af hjemmesider, trafikgenerering, SEO og dataanalyse.

En digital koordinator kan fx også arbejde med e-commerce eller med at booste virksomhedernes online markedsføringskanaler.

Praktisk info
Tid: Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 15.00-17.00
Sted: Randersvej 28, 6700 Esbjerg

Tilmelding
Af hensyn til forsamlingsforbuddet er tilmelding nødvendigt. Tilmeld dig venligst senest den 22. oktober kl. 12.00 ved at kontakte Ole de Groot på tlf: 27 74 11 32.

Kontakter

Jobkonsulent i Jobcenter Esbjerg, Ole de Groot, tlf: 27 74 11 32

Rådgiver i Jobcenter Esbjerg, Ole Kruskov Gregersen, tlf: 27 74 12 23

Projektleder i Google Succes Online, Hannah Plaschke, tlf: 50 35 34 39

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum