Erhvervsministeriet

Invitation til afsluttende forhandlinger om sommer- og erhvervspakke

Del

Der er afsluttende forhandlinger om sommer- og erhvervspakken i Erhvervsministeriet senere i dag. Pressen er velkommen.

Der er afsluttende forhandlinger mellem regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet om en sommer- og erhvervspakke.

Der afholdes doorstep med erhvervsminister Simon Kollerup, kulturminister Joy Mogensen, social- og ældreminister Astrid Krag samt aftalepartierne fredag den 4. juni om eftermiddagen i Erhvervsministeriets gård på Slotholmsgade 10, 1216 København K.

Pressen er velkomne fra kl.13:15.

Efter præsentationen vil der være mulighed for bilaterale interviews.

Af corona-hensyn henstilles der til, at hvert medie så vidt muligt kun sender en enkelt journalist.

Der vil blive opstillet et bord, hvorpå der kan stilles mikrofoner, lægges optagere mv.

Pressekontakt:

Erhvervsministeriets pressetelefon 91 33 70 07

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny enhed skal understøtte bedre samarbejde mellem det offentlige og private10.6.2021 12:02:14 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen, KL og Danske Regioner er i dette års økonomiaftaler enige om at etablere en enhed for det offentlige og private samarbejde med henblik på at styrke samarbejdet med erhvervslivet om indkøb og udvikling af innovative løsninger til den offentlige sektor. Enheden sammenlægges med det nuværende Center for Offentlig Innovation (COI) fra årsskiftet og bliver til Center for Offentlig-Privat Innovation (COPI).

Serveringssteder skal lukke ned i og omkring Jomfru Ane Gade fra torsdag d. 3. juni2.6.2021 15:52:12 CEST | Pressemeddelelse

Der har den seneste tid været et stigende antal smittede i de centrale Aalborg, og Styrelsen for Patientsikkerhed finder at mange tilfælde kan spores tilbage til Jomfru Ane Gade i Aalborg. På baggrund af smittesituationen har Aalborg Kommune bedt regeringen om, at se på, hvordan man kan håndtere smitteudviklingen i og omkring Jomfru Ane Gade så man sikrer, at smitten ikke løber løbsk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum