Kompas Kommunikation

Invitation til åbningsevent: Motel One åbner dørene til nyt hotel i København

Del

Den 30. august 2022 slår Motel One i København dørene op for lokalsamfundet i anledningen af hotellets officielle åbning – og du er inviteret.

Motel One i København
Motel One er en populær og velkendt tysk hotelkæde, som er kendt over hele verden – og endelig kommer den til Danmark. Hotelkæden er særligt populær på grund af sine højkvalitets designhoteller til en god pris. Hotellet i København er Motel Ones første hotel i Danmark, og åbningen betyder, at Motel One bliver en del af turismen i én af Nordeuropas vigtigste og mest spændende hovedstæder i et land, hvor turister kan nyde godt af den høje livskvalitet og levestandard samt store fokus på bæredygtig udvikling.

Det nye Motel One hotel ligger i centrum af København – kun et stenkast væk fra Christiansborg, Nyhavn, Charlottenborg, Christiania og mange flere af byens ikoniske attraktioner, som millioner af turister besøger hvert år. Hotellet byder både på flot design, dansk hygge og sund morgenmad, og eftersom Motel One er kendt for god gin, tilbydes der selvfølgelig også lokal gin i hotellets bar.

Traditionen tro fejrer Motel One åbningen af det nye hotel, og i København sker det i lokal stil med lækker mad fra Marv og Ben, drinks, god musik, taler og mulighed for rundvisning.

Hvor og hvornår

Motel One København
Løngangstræde 27, 1468 København K
Den 30. august, kl. 16:00 – 23:00

Ønsker du at deltage, beder vi dig sende en mail til emilieroep@kompas.dk med navn og antal deltagere*.

Som journalist tilbydes der 1-1 interviews med Stefan Lenze som er Co-CEO hos Motel One og/eller Hotel Manager i København Karen Henneberg. Derudover tilbydes der også rundvisning i særligt udvalgte værelser.

Læs mere om Motel One i København  her.

* Det kræver tilmelding at deltage.

Nøgleord

Kontakter

Emilie Roepstorff
Juniorkonsulent, Kompas Kommunikation
+45 23241305
emilieroep@kompas.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Kompas Kommunikation

Kompas Kommunikation
Kompas Kommunikation
Toldbodgade 55b 1.
1253 København K

Følg pressemeddelelser fra Kompas Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kompas Kommunikation

NASAs marsrobot Curiosity fylder 10 år og får endelig den fejring, den fortjener – takket være robotter på Jorden21.7.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Kærligheden til teknik er stor hos Husqvarna, der er markedsleder inden for robotplæneklippere, og virksomheden har derfor besluttet at give den sekshjulede marsrobot med navnet Curiosity den fødselsdagsfejring, den fortjener. I anledningen af Curiositys 10-års fødselsdag på Mars har Husqvarna opdateret over 100.000 robotplæneklippere til den 5. august at synge Happy Birthday. Fra et kor af robotter på Jorden lyder det til den mest ensomme robot i universet: Tillykke med fødselsdagen!

Ikke-miljøvenlige kontorer er en frustration og skuffelse for medarbejderne30.6.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Efterhånden som vi er vendt tilbage til kontoret, er der sket et tydeligt skift i danskernes forventninger til bæredygtighed på arbejdspladsen. Det kommer til udtryk ved, at 54 % af danske kontorarbejdere er blevet mere fokuseret på miljøet, og halvdelen er skuffede over, at deres arbejdsgiver ikke har gjort noget for at forbedre det under pandemien. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Tork Eco Office på vegne af den globale hygiejnevirksomhed Essity.

Svær overvægt i Region Hovedstaden: Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten19.5.2022 11:19:04 CEST | Pressemeddelelse

Flere end nogensinde lever i dag med svær overvægt i Region Hovedstaden. Det viser helt nye tal fra bl.a. Sundhedsstyrelsen. Selvom mange igen og igen prøver at komme de overflødige kilo til livs, taber de ofte kampen mod vægten – en kamp, som ofte kæmpes, men sjældent vindes alene. Det viser en undersøgelse, der sætter fokus på svær overvægt i Danmark. En overlæge og en person med svær overvægt fra Region Hovedstaden (Pia fra Helsingør) kommenterer undersøgelsen.

Spilbaseret læring skal gøre skolebørn i Gladsaxe sundere27.4.2022 13:57:34 CEST | Pressemeddelelse

Udviklingen inden for Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) i disse år gør det muligt at anvende teknologierne til at få flere børn til at blive mere fysisk aktive, komme op at stå og ud i det fri, når de gamer. Den udvikling er de klar til at gribe i Gladsaxe Kommune, hvor skoleelever skal afprøve nye teknologiske løsninger, som kan inspirere til en sundere livsstil. Det sker i kølvandet på Vækstteam Hovedstadens anbefalinger om, at offentlige aktører og private virksomheder sammen skal udvikle sundhedsløsninger, der bl.a. kan forebygge svær overvægt blandt børn.

BritBox lanceres i april – BBC og ITV er gået sammen om en ny streamingtjeneste i Norden med originalt indhold21.4.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 28. april lanceres BritBox i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Den nye streamingtjeneste byder på tusindvis af timers britisk indhold af høj kvalitet – inklusiv anmelderroste BritBox Originals, nye eksklusive serier og en lang række tidløse TV-klassikere. Med alt fra drama, krimi og comedy til faktuel underholdning og realityshows, samler BritBox alle de bedste britiske programmer på én platform.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum