Energistyrelsen

Invitation: Pressebriefing om energisituationen og lancering af kampagne om energibesparelser

Del

Energistyrelsen inviterer til pressebriefing om energisituationen og lancering af en national kampagne, der opfordrer til energibesparelser i Danmark. Det sker tirsdag d. 28. juni kl. 10.15 i Energistyrelsen i København.

På pressebriefingen vil Energistyrelsen gøre status over energisituationen set i lyset af udviklingen i de seneste uger. I Danmark er der erklæret ’early warning’ som følge af reduktionen af flowet af gas gennem Nord Stream 1. Desuden løftes sløret for en national kampagne, der skal hjælpe danskerne med at spare energi hele året rundt – til gavn for forsyningssikkerheden, klimaet og danskernes økonomi.

Deltagere

  • Direktør for Energistyrelsen, Kristoffer Böttzauw.
  • Vicedirektør i Energistyrelsen, Stine Leth Rasmussen.

Tid og sted

Mødesalen – Energistyrelsen

Carsten Niebuhrs Gade 43

1577 København V

Tirsdag d. 28. juni kl. 10.15

Deltagere skal registrere sig i receptionen.

Tilmelding

Tilmelding er påkrævet og skal ske til mail: moc@ens.dk.

Nøgleord

Kontakter

Information om Energistyrelsen

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

33 92 67 00https://ens.dk/

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum