Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Invitation: Pressebrief om Østersøtopmøde

Del

Invitation til baggrundspressebrief ifm. Østersøtopmødet. Statsminister Mette Frederiksen er vært for topmødet, hvor otte Østersølande er repræsenteret.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet inviterer til et teknisk baggrundsbrief om Østersøtopmødet, som løber af stablen på Bornholm den 30. august. Østersølandenes statsledere og energiministre er inviteret.

Baggrundsbriefet vil indeholde en introduktion til Østersøregionen, potentialet og de udfordringer, der er. Det vil forklare formålet med Østersøtopmødet og de danske forventninger til det. 

Afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet Christian Stenberg forestår pressebriefet.

På topmødet deltager EU-kommissionsformand Ursula von der Leyen, Polens premierminister Mateusz Morawiecki, Litauens præsident Gitanas Nausėda, Letlands premierminister Krišjānis Kariņš, Estlands premierminister Kaja Kallas, og Finlands statsminister Sanna Marin. Tyskland og Sverige er politisk repræsenteret.

Tid: Fredag den 26. august klokken 10.15 – 11.00

Sted: Holmens Kanal 20, 1060 København K

Tilmelding på: frkve@kefm.dk

Læs mere om topmødet her og her

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Invitation til teknisk brief om indefrysningsordning23.9.2022 09:41:57 CEST | Pressemeddelelse

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet inviterer til et teknisk pressebrief om indefrysningsordningen. I dag d. 23 september kl. 11.30. Afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet Marie Hindhede og direktør i Erhvervsministeriet Lone Ank vil sammen med Kathrine Winding direktør i Erhvervsstyrelsen forestå det tekniske pressebrief, som vil indeholde en gennemgang af indefrysningsordningen. Tilmelding skal ske til emdje@kefm.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum