Globenewswire

Investeringsforeningen Sparinvest

Del

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger, onsdag den 14. april 2021, kl. 17.00.

Den ordinære generalforsamling afholdes som fuldstændig elektronisk generalforsamling uden adgang til fysisk fremmøde. Deltagelse på den ordinære generalforsamling sker via InvestorPortalen, som der er ad­gang til på foreningens hjemmeside sparinvest.dk.

På InvestorPortalen er det muligt at tilmelde sig den ordinære generalforsamling samt at afgive fuldmagt til bestyrelsen eller tredjemand.

Der gøres opmærksom på, at der vil være en spørgerunde forud for den ordinære generalforsamling, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til årsrapporten 2020 og udviklingen i foreningen. Eventuelle spørgsmål kan stilles via InvestorPortalen, hvor også svar fra bestyrelsen og direktionen vil blive offentliggjort.

Spørgerunden finder sted i perioden fra den tirsdag den 6. april 2021 kl. 08.00 til og med mandag den 12. april 2021 kl. 16.00.

Dagsorden og de fuldstændige forslag er vedhæftet denne fondsbørsmeddelelse og kan endvidere downloades på hjemmesiden sparinvest.dk.

Henvendelser vedrørende nærværende fondsbørsmeddelelse kan rettes til Direktør Niels Solon, tlf.nr. 36 34 75 00.

Med venlig hilsen

Niels Solon
Direktør, ID–Sparinvest, Filial af Sparinvest S.A., Luxembourg

Vedhæftede filer


Information om Globenewswire

Globenewswire
Globenewswire
Denmark & Iceland


+45 89 88 2046http://globenewswire.com
DK