Interflora

Interflora overrasker i Valentinsfilm med homoseksuel kærlighed

Del

Interflora er kendt for at skabe følelsesladede reklamefilm, der hylder den svære kærlighed. Men denne gang er de gået skridtet videre og har op til Valentinsdag lanceret en smuk film, der virker lige ud af landevejen, indtil den vender alt på hovedet til sidst. Filmen har allerede vakt international opmærksomhed i en lang række film-medier.

En ny storslået film fra Interflora fortæller historien om en ung mand i 1920’erne, som på alle mulige måder prøver at erklære sin kærlighed til sin udkårne, der tilsyneladende er en smuk kvinde. Trods mange forviklinger ender han med at få vist sine sande følelser – men slutningen vender historien på hovedet og afslører at han i virkeligheden hele tiden har været interesseret i en anden mand i filmen. Med et simpelt filmtrick, får filmen effektivt demonstreret, at kærlighed overvinder alt – uanset seksuel orientering.

Filmen er den nyeste i rækken af Interfloras film om de store følelser og den svære kærlighed. I de tidligere film har vi bl.a. mødt en meget forelsket ældre mand på et plejehjem, en goth-outsider, der er lun på skolens skønhed og en klovn, der forsøger at komme i kontakt med den smukke cirkusprinsesse.

”Vi vil med filmene gerne vise, at Interflora er på kærlighedens side, men også at kærligheden kan være yderst kompliceret og overraske os, når vi mindst venter det,” fortæller Zvi Goldstein, der er marketingdirektør hos Interflora.

”I sidste ende handler det om mod, om at tage det sidste, modige skridt mod kærligheden, og så må alt briste eller bære. Det er et fint øjeblik, som vi forsøger at ramme i vores film.”

Reklamefilmen er udviklet af reklamebureauet Brandhouse og instrueret af en af verdens bedste reklamefilmsinstruktører, Martin Werner. Den bliver i øjeblikket vist på tv, i biografen og kan også ses her: https://www.youtube.com/watch?v=EWewqZsIqPc

For yderligere information:

Marketingdirektør Zvi Goldstein, Interflora, 30 66 92 55

Presseansvarlig, Thomas Schmidt Jørgensen, Brandhouse, 26 70 77 14

Links

Information om Interflora

Interflora
Park Allé 380
2625 Vallensbæk

77 77 77 77http://www.interflora.dk

Følg pressemeddelelser fra Interflora

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Interflora

Videnskabelige studier bekræfter: Far er afgørende for, hvem vi vokser op og bliver til1.6.2018 07:00Pressemeddelelse

Vores far spiller et hav af roller gennem vores liv. Han kan være alt fra vores barndoms helt, over en møgirriterende bestemme-type til en uundværlig handyman og klippe i livet. I en ny artikel i det amerikanske digitale tidsskrift, Fatherly, understreger flere videnskabelige studier, at far betyder uendelig meget for, hvem vi vokser op og bliver til. Danmarks største formidler af kærlige hilsner, Interflora, vil i år hjælpe os alle med at huske at sætte pris på far til Fars dag 5. juni.

Mors dag i fremgang, men de unge halter efter9.5.2018 15:05Pressemeddelelse

På søndag er det Mors dag, og der er heldigvis mange heldige mødre, som får en kærlig hilsen, for danskerne er vilde med Mors dag som aldrig før. Med en stigning fra 2016-2017 på knap 10 procent, kan Blomsterkæden Interflora tydeligt mærke danskernes begejstring for dagen. Men samtidig oplever blomsterkæden også, at de unge mellem 18-24 år er den aldersgruppe, hvor færrest sender deres mødre en påskønnelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum