Interflora

Interflora lancerer ny lavalkohol ølserie

Del

Øl med lav alkoholprocent, er en af tidens helt store trends med en fremgang i salget på hele 241 % på fire år. Trenden er ifølge Interflora kommet for at blive, og derfor lancerer blomster- og gavekæden en helt ny serie af lavalkohol øl rettet mod både mænd og kvinder.

I Danmark buldrer salget af alkoholfrie og lavalkohol øl frem. Alene i 2017 kom der 17 nye øl på markedet med en lavere alkoholprocent end 3 %, og ifølge Bryggeriforeningen er salget af alkoholfri øl steget med hele 241 procent på fire år.

Nu lancerer Interflora en helt ny serie af lavalkohol øl, som er inspireret af den vilde natur ved Heather Hill-bakkerne i Nordsjælland.

Lavalkoholøl med smag og fylde
”Vi har stor succes med vores fyldige og mørke ASK specialøl, men vi manglede et godt supplement til dem, der ønsker at nyde en god øl uden for høje
alkoholprocenter,” siger Søren Flemming Larsen, administrerende direktør for Interflora Danmark, og fortsætter:

”Med ølserien 
Heatherhill, er det
 lykkedes at få en 
masse smag og 
fylde i en øl med 
en alkoholprocent 
på 2,7 %, og vi tror 
på, at trenden med lavalkohol øl er kommet for at blive,” siger han.

Heatherhill, er brygget i samarbejde med Næstved bryghus og lanceres i fire smagsvarianter, der alle indkapsler den vilde, danske natur. Derudover er hver enkel Heatherhill-flaske pakket ind i genbrugelig papir.

Heatherhill sælges i 33cl flasker og kan købes på Interflora.dk. Ølserien sælges enten enkeltvis eller i praktiske små kartoner med seks flasker i hver, hvilket er en oplagt gaveidé.

Fakta om Heatherhill øl:

  • Lavalkoholserien lanceres i fire smagsvarianter: Citrongræs, lyngblomst, grannåle og hyben & rosenkronblade. 

  • Ølserien har en alkoholprocent på 2,7 % svarende til 0,6 genstande. 

  • Flaskerne og etikkerne på øllene er lavet af genbrugelige materialer. 

  • Heatherhill kan købes på Interflora.dk fra DKK 29,-

    Vedhæftede billeder er til fri redaktionel afbenyttelse. 


    For yderligere information, kontakt venligst
  • Søren Flemming Larsen, administrerende direktør, Interflora Danmark, tlf. 23 69 12 29 

  • Thomas Schmidt Jørgensen, PR-kontakt, Brandhouse PR, tlf. 26 70 77 14

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Interflora

Interflora
Park Allé 380
2625 Vallensbæk

77 77 77 77http://www.interflora.dk

Om Interflora
Interflora er en verdensomspændende organisation, der personligt leverer blomster- og gavehilsner på tværs af landegrænser. Organisationen blev stiftet ved en verdenskongres i København i juli 1946. I Danmark tæller Interflora over 344 butikker, der dækker hele landet og sælger alt fra blomster, chokolade, vin og specialiteter. Foreningen af Interflora florister, som ejes af danske blomsterhandlere, har en webshop på www.interflora.dk.

Følg pressemeddelelser fra Interflora

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Interflora

Videnskabelige studier bekræfter: Far er afgørende for, hvem vi vokser op og bliver til1.6.2018 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Vores far spiller et hav af roller gennem vores liv. Han kan være alt fra vores barndoms helt, over en møgirriterende bestemme-type til en uundværlig handyman og klippe i livet. I en ny artikel i det amerikanske digitale tidsskrift, Fatherly, understreger flere videnskabelige studier, at far betyder uendelig meget for, hvem vi vokser op og bliver til. Danmarks største formidler af kærlige hilsner, Interflora, vil i år hjælpe os alle med at huske at sætte pris på far til Fars dag 5. juni.

Mors dag i fremgang, men de unge halter efter9.5.2018 15:05:55 CESTPressemeddelelse

På søndag er det Mors dag, og der er heldigvis mange heldige mødre, som får en kærlig hilsen, for danskerne er vilde med Mors dag som aldrig før. Med en stigning fra 2016-2017 på knap 10 procent, kan Blomsterkæden Interflora tydeligt mærke danskernes begejstring for dagen. Men samtidig oplever blomsterkæden også, at de unge mellem 18-24 år er den aldersgruppe, hvor færrest sender deres mødre en påskønnelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum