Vækstfonden

Infomøde i Randers: Hvordan sælger og køber du bedst en virksomhed?

Del

Står du overfor et generations- eller ejerskifte – nu eller om nogle år? Og er du i tvivl om gode generationsskiftemodeller, finansieringsmuligheder eller hvordan du gør din egen virksomhed attraktiv og salgsklar? Så kom til morgenmøde i Randers.

Onsdag den 8. maj inviterer Vækstfonden sammen med en række samarbejdspartnere til gratis morgenmøde om køb og salg af virksomhed i Vækstfondens hus i Randers, Tronholmen 3, 3. kl. 8-10.30.

På dagen bliver der stillet skarpt på hele processen for køb og salg af virksomhed, når Vækstfonden sammen med revisionshuset Kvist & Jensen, TVC Advokatfirma og kommunikationshuset KREAB giver input til, hvordan du får den bedste oplevelse, når livsværket skal sælges eller købes.

Du kan også møde Poul Arne Kloster fra KSM Group, som fortæller om sin personlige proces i forbindelse med opkøbet af KSM Group. Han fortæller bl.a. om den rådgivning, han fik brug for på de forskellige stadier af købet.

Efter programmet har du mulighed for at få individuel sparring om netop din virksomheds udvikling, behov og muligheder.

Kom, hvis du:

 • Står overfor et generations- eller ejerskifte – nu eller om nogle år
 • Skal bruge kapital så din virksomhed er klar til fremtiden
 • Er i tvivl om, hvilke generationsskiftemodeller der fungerer i praksis
 • Vil vide, hvordan du gør din virksomhed mere kendt, attraktiv og salgsklar – og hvordan du opnår den bedste pris

Fra kl. 8.00 byder vi på lidt morgenbrød, og efter programmet er der tid personlig sparring og netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere.

Morgenmødet foregår hos Vækstfonden, Tronholmen 3, 3. sal, kl. 8-10.30. Tilmeld dig gratis på vf.dk/events/randers/

Vækstfonden har siden 1992 medfinansieret mere end 7.600 danske små og mellemstore virksomheder landet over. Mere end 1.900 af dem ligger i Region Midtjylland.

Program:

 • Morgenbrød og kaffe (8.00-8.30)
 • Statsautoriseret revisor Thomas Hedegaard, Kvist Jensen
  - Hvordan optimerer du forberedelsen af salget/generationsskiftet
  - Hvilke generationsskiftemodeller fungerer i praksis?
  - Hvordan kan du øge værdien af din virksomheder
 • Advokater Rune Tarnø og Rasmus Gørup Christiansen, TVC Advokatfirma
  - Kendskab til salgs- og købsprocessen
  - Det juridiske krydsfelt mellem sælger og køber
  - Juridiske forhold både sælger og køber bør have fokus på
 • Erhvervskundechefer Allan Sørensen og Jan jonassen, Vækstfonden
  - Finansiering af generations- og ejerskifte hos Vækstfonden
  - Vækstfondens ejerskifteanalyse – hvad kan du lære?
 • Direktør Lisbeth Wirgowitsch, kommunikationshuset Kreab
  - Sådan kan kommunikation ’tale’ prisen op
  - Hvordan gør du din virksomhed attraktiv i praksis
  - Hvorfor kommunikation er en investering, ikke en ekstra konsulentomkostning
 • Poul Arne Kloster, Direktør - salg og økonomi, fortæller om købet af KSM Group
 • Netværk og 1:1 sparring

Erhvervskundechef fra Vækstfondens kontor i Randers, Jan Jonassen:

”Vi møder mange ambitiøse og driftige virksomheder, der går med planer om at udvikle og udvide forretningen, fx i form af et ejerskifte. Men det kan være en udfordring at få finansieringen på plads og danne sig et overblik over hele processen. I Vækstfonden samarbejder vi med rådgivere, banker, investorer og andre finansieringsinstitutter om at finde de bedst mulige finansieringsløsninger til virksomheder med planer om at udvikle og udvide forretningen.”

Find et billede af Jan Jonassen her: https://wetransfer.com/downloads/8dc8d7246f2aebcc3cbdc7deed62b1a120190429070546/1915cf14000999418bf7a0557436c20820190429070546/fa50dd 

Om KEAB 

Kreab løser PR- og kommunikationsopgaver for små, mellemstore og store virksomheder i Danmark. Ingen opgave er for lille, og hos os drukner du ikke. Vi er gearet til at arbejde og skabe resultater internationalt. Kreab løser opgaver på tværs af grænser i tæt samarbejde med søsterkontorer i 27 lande – typisk centralt styret fra Danmark, så kunden bevarer kontrollen. Vi er det eneste internationale PR- og kommunikationsbureau i Danmark. Kreab løser opgaver for globale virksomheder, organisationer og politiske partier i Danmark og i udlandet.
Læs mere på https://kreab.com/

Om TVC Advokatfirma

TVC Advokatfirma hjælper danske og internationale virksomheder og privatpersoner med viden og erfaring inden for en lang række juridiske specialer. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete behov. Vi hjælper privatpersoner og virksomhedsledere i det private og offentlige med at agere løsningsorienteret og sikkert i juridiske anliggender. Når vi rådgiver vores erhvervskunder har vi altid øje for forretningen, de kommercielle muligheder og udfordringer. Tilgængelighed er en topprioritet, fordi vi ved, at vores kunder ofte serviceres bedst i den daglige rådgivning, når konkrete forhold adresseres straks og gerne uformelt. TVC Advokatfirma har kontorer i Aarhus, København og Roskilde.
Læs mere på https://tvc.dk/

Om Kvist & Jensen

Kvist & Jensen er revisorer, der arbejder tæt sammen med kunderne. Vi hjælper med at udvikle kundernes forretning gennem værdiskabende rådgivning og assistance inden for revision, skat, økonomi og regnskab. Kvist & Jensen er Danmarks 18. største revisionsfirma med 7 afdelinger i Jylland fra Aalborg til Århus. Vi adskiller os markant fra vores konkurrenter ved, at vi både interesserer os for og har tiden til personligt at servicere de små og mellemstore virksomheder (SMV). SMV virksomheder er vores metier, og dem vi i dag har lange og tætte kunderelationer med. De er også grunden til vi siden vores stiftelse i 1977, har været i vækst.
Læs mere på https://kvistjensen.dk/

Effelkten af Vækstfondens aktiviteter i Region Midtjylland

 • Ca. 4,8 mia. kr. til vækst i virksomheder i Region Midtjylland siden 2000.
 • Mere end 1.900 virksomheder. Vi har finansieret mere end 1.900 små- og mellemstorevirksomheder i Region Midtjylland. Ca. 130 af disse virksomheder har adresse i Randers kommune
 • Over 27 mia. kr. i omsætning. De virksomheder i Region Midtjylland, der har fået finansiering fra Vækstfonden, omsatte i 2017 for over 27 mia. kr.
 • Ca. 15.000 arbejdspladser. De virksomheder i Region Midtjylland, der har fået finansiering fra Vækstfonden, beskæftiger ca. 15.000 medarbejdere.

Regioner

Antal virksomheder

Andel virksomheder

Andel (Regionalt BNP)

Region Hovedstaden

1905

25,1%

41,0 %

Region Midtjylland

1.990

26,2 %

20,6 %

Region Nordjylland

1.370

18,0 %

8,7 %

Region Sjælland

780

10,3 %

10,1 %

Region Syddanmark

1.555

20,4 %

19,6 %

Hovedtotal

7.600

100%

100%

Kontakter

Pernille Lissebeck, kommunikationsrådgiver i Vækstfonden, 21800288 / pli@vf.dk

Billeder

Links

Information om Vækstfonden

Vækstfonden
Vækstfonden
Strandvejen 104A
2900 Hellerup

35 29 86 00http://www.vf.dk/

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som arbejder for at styrke danske virksomheders adgang til risikovillig kapital, så de kan skabe ny innovation, vækst og arbejdspladser. I tætte partnerskaber med banker og private investorer fra ind- og udland finansierer Vækstfonden virksomheder i alle brancher over hele landet. Og fonden kan være med hele vejen - fra virksomhedens spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer. Siden 1992 har Vækstfonden medfinansieret vækst i over 9.200 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 33,8 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Vækstfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vækstfonden

Genstartsfonden skal vise vej ud af krisen: Vækstfonden skal sikre soliditet til coronaramte erhverv25.11.2020 12:00:00 CETPressemeddelelse

Regeringen og en lang række af Folketingets partier er blevet enige om en aftale om Genstartsfonden, der skal sende kapital ud til virksomheder inden for sektorer, som er ramt af coronakrisen. Genstartsfonden skal styrke soliditeten i virksomheder i bl.a. turisme- og oplevelsesindustrien og små og mellemstore industrivirksomheder. Kapitalen er vigtig for, at sunde virksomheder fortsat kan foretage nødvendige investeringer. Vækstfonden tilføres 3 mia. kr. som en del af aftalen.

Nye hjælpepakker: Nu bliver det nemmere for coronaramte virksomheder at skaffe likviditet via Vækstfonden28.10.2020 16:10:23 CETPressemeddelelse

Regeringen og en lang række af Folketingets partier er blevet enige om en aftale, der skal sikre yderligere hjælp til danske virksomheder under coronakrisen. Krisen betyder, at mange virksomheder har svært ved at drive deres normale forretning, og derfor er det afgørende med en økonomisk håndsrækning. Vækstfonden spiller endnu engang en nøglerolle i initiativerne og kan nu stille garantier på 90 % til små og mellemstore virksomheder, ligesom COVID-19-matchingordningen udvides.

Agrointelli lukker investeringsrunde på 108 mio.kr.: Fremtidens landbrugsmarker skal passes af danske robotter15.10.2020 12:45:07 CESTPressemeddelelse

Agritech-virksomheden Agrointelli lukker runde på mere end 100 mio. kr. i lån og egenkapital. Kapitalen kommer fra Nordic Alpha Partners og Vækstfonden og skal bidrage til at skalere og ruste virksomheden til sit internationale gennembrud. Samtidigt er det Vækstfondens første direkte investering under Danmarks Grønne Fremtidsfond. Ambitionen er at skubbe landbrugssektoren i en grønnere retning.

Nye hjælpepakker til erhvervslivet: Vækstfonden får yderligere kapital til at sikre genstart i hele Danmark9.10.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Regeringen og et stort flertal af Folketingets partier har sendt vigtig genstartskapital ud til det danske erhvervsliv for at fremme dansk eksport. En del af kapitalen forvaltes af Vækstfonden og skal sikre risikovillig finansiering til SMV’er, grøn vækst og projekter inden for turisme. ”Vores vigtigste opgave er at få pengene ud at arbejde hos de virksomheder, der er ramt af coronakrisen,” siger adm. direktør i Vækstfonden Rolf Kjærgaard.

Intelligent affaldshåndtering skal give grøn genlyd over hele verden: Nordsense henter investeringsrunde på 54 mio. kr.8.10.2020 15:00:00 CESTPressemeddelelse

Klimakrisen banker for alvor på vores dør, og verden kalder på nye, grønne teknologier og løsninger. En af dem er danske Nordsense, der med fuld fart er på vej ud på det globale marked. Med en ny investering i ryggen på 54 mio. kr. skal Vækstfonden og den amerikanske venturefond ACME understøtte virksomhedens internationale vækststrategi: Målet er at spare affaldssektoren for tusindvis af ton CO2 og samtidig bidrage til renere gader.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum