Vækstfonden

Infomøde i Randers: Hvordan sælger og køber du bedst en virksomhed?

Del

Står du overfor et generations- eller ejerskifte – nu eller om nogle år? Og er du i tvivl om gode generationsskiftemodeller, finansieringsmuligheder eller hvordan du gør din egen virksomhed attraktiv og salgsklar? Så kom til morgenmøde i Randers.

Onsdag den 8. maj inviterer Vækstfonden sammen med en række samarbejdspartnere til gratis morgenmøde om køb og salg af virksomhed i Vækstfondens hus i Randers, Tronholmen 3, 3. kl. 8-10.30.

På dagen bliver der stillet skarpt på hele processen for køb og salg af virksomhed, når Vækstfonden sammen med revisionshuset Kvist & Jensen, TVC Advokatfirma og kommunikationshuset KREAB giver input til, hvordan du får den bedste oplevelse, når livsværket skal sælges eller købes.

Du kan også møde Poul Arne Kloster fra KSM Group, som fortæller om sin personlige proces i forbindelse med opkøbet af KSM Group. Han fortæller bl.a. om den rådgivning, han fik brug for på de forskellige stadier af købet.

Efter programmet har du mulighed for at få individuel sparring om netop din virksomheds udvikling, behov og muligheder.

Kom, hvis du:

 • Står overfor et generations- eller ejerskifte – nu eller om nogle år
 • Skal bruge kapital så din virksomhed er klar til fremtiden
 • Er i tvivl om, hvilke generationsskiftemodeller der fungerer i praksis
 • Vil vide, hvordan du gør din virksomhed mere kendt, attraktiv og salgsklar – og hvordan du opnår den bedste pris

Fra kl. 8.00 byder vi på lidt morgenbrød, og efter programmet er der tid personlig sparring og netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere.

Morgenmødet foregår hos Vækstfonden, Tronholmen 3, 3. sal, kl. 8-10.30. Tilmeld dig gratis på vf.dk/events/randers/

Vækstfonden har siden 1992 medfinansieret mere end 7.600 danske små og mellemstore virksomheder landet over. Mere end 1.900 af dem ligger i Region Midtjylland.

Program:

 • Morgenbrød og kaffe (8.00-8.30)
 • Statsautoriseret revisor Thomas Hedegaard, Kvist Jensen
  - Hvordan optimerer du forberedelsen af salget/generationsskiftet
  - Hvilke generationsskiftemodeller fungerer i praksis?
  - Hvordan kan du øge værdien af din virksomheder
 • Advokater Rune Tarnø og Rasmus Gørup Christiansen, TVC Advokatfirma
  - Kendskab til salgs- og købsprocessen
  - Det juridiske krydsfelt mellem sælger og køber
  - Juridiske forhold både sælger og køber bør have fokus på
 • Erhvervskundechefer Allan Sørensen og Jan jonassen, Vækstfonden
  - Finansiering af generations- og ejerskifte hos Vækstfonden
  - Vækstfondens ejerskifteanalyse – hvad kan du lære?
 • Direktør Lisbeth Wirgowitsch, kommunikationshuset Kreab
  - Sådan kan kommunikation ’tale’ prisen op
  - Hvordan gør du din virksomhed attraktiv i praksis
  - Hvorfor kommunikation er en investering, ikke en ekstra konsulentomkostning
 • Poul Arne Kloster, Direktør - salg og økonomi, fortæller om købet af KSM Group
 • Netværk og 1:1 sparring

Erhvervskundechef fra Vækstfondens kontor i Randers, Jan Jonassen:

”Vi møder mange ambitiøse og driftige virksomheder, der går med planer om at udvikle og udvide forretningen, fx i form af et ejerskifte. Men det kan være en udfordring at få finansieringen på plads og danne sig et overblik over hele processen. I Vækstfonden samarbejder vi med rådgivere, banker, investorer og andre finansieringsinstitutter om at finde de bedst mulige finansieringsløsninger til virksomheder med planer om at udvikle og udvide forretningen.”

Find et billede af Jan Jonassen her: https://wetransfer.com/downloads/8dc8d7246f2aebcc3cbdc7deed62b1a120190429070546/1915cf14000999418bf7a0557436c20820190429070546/fa50dd 

Om KEAB 

Kreab løser PR- og kommunikationsopgaver for små, mellemstore og store virksomheder i Danmark. Ingen opgave er for lille, og hos os drukner du ikke. Vi er gearet til at arbejde og skabe resultater internationalt. Kreab løser opgaver på tværs af grænser i tæt samarbejde med søsterkontorer i 27 lande – typisk centralt styret fra Danmark, så kunden bevarer kontrollen. Vi er det eneste internationale PR- og kommunikationsbureau i Danmark. Kreab løser opgaver for globale virksomheder, organisationer og politiske partier i Danmark og i udlandet.
Læs mere på https://kreab.com/

Om TVC Advokatfirma

TVC Advokatfirma hjælper danske og internationale virksomheder og privatpersoner med viden og erfaring inden for en lang række juridiske specialer. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete behov. Vi hjælper privatpersoner og virksomhedsledere i det private og offentlige med at agere løsningsorienteret og sikkert i juridiske anliggender. Når vi rådgiver vores erhvervskunder har vi altid øje for forretningen, de kommercielle muligheder og udfordringer. Tilgængelighed er en topprioritet, fordi vi ved, at vores kunder ofte serviceres bedst i den daglige rådgivning, når konkrete forhold adresseres straks og gerne uformelt. TVC Advokatfirma har kontorer i Aarhus, København og Roskilde.
Læs mere på https://tvc.dk/

Om Kvist & Jensen

Kvist & Jensen er revisorer, der arbejder tæt sammen med kunderne. Vi hjælper med at udvikle kundernes forretning gennem værdiskabende rådgivning og assistance inden for revision, skat, økonomi og regnskab. Kvist & Jensen er Danmarks 18. største revisionsfirma med 7 afdelinger i Jylland fra Aalborg til Århus. Vi adskiller os markant fra vores konkurrenter ved, at vi både interesserer os for og har tiden til personligt at servicere de små og mellemstore virksomheder (SMV). SMV virksomheder er vores metier, og dem vi i dag har lange og tætte kunderelationer med. De er også grunden til vi siden vores stiftelse i 1977, har været i vækst.
Læs mere på https://kvistjensen.dk/

Effelkten af Vækstfondens aktiviteter i Region Midtjylland

 • Ca. 4,8 mia. kr. til vækst i virksomheder i Region Midtjylland siden 2000.
 • Mere end 1.900 virksomheder. Vi har finansieret mere end 1.900 små- og mellemstorevirksomheder i Region Midtjylland. Ca. 130 af disse virksomheder har adresse i Randers kommune
 • Over 27 mia. kr. i omsætning. De virksomheder i Region Midtjylland, der har fået finansiering fra Vækstfonden, omsatte i 2017 for over 27 mia. kr.
 • Ca. 15.000 arbejdspladser. De virksomheder i Region Midtjylland, der har fået finansiering fra Vækstfonden, beskæftiger ca. 15.000 medarbejdere.

Regioner

Antal virksomheder

Andel virksomheder

Andel (Regionalt BNP)

Region Hovedstaden

1905

25,1%

41,0 %

Region Midtjylland

1.990

26,2 %

20,6 %

Region Nordjylland

1.370

18,0 %

8,7 %

Region Sjælland

780

10,3 %

10,1 %

Region Syddanmark

1.555

20,4 %

19,6 %

Hovedtotal

7.600

100%

100%

Kontakter

Pernille Lissebeck, kommunikationsrådgiver i Vækstfonden, 21800288 / pli@vf.dk

Billeder

Links

Information om Vækstfonden

Vækstfonden
Vækstfonden
Strandvejen 104A
2900 Hellerup

35 29 86 00http://www.vf.dk/

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som arbejder for at styrke danske virksomheders adgang til risikovillig kapital, så de kan skabe ny innovation, vækst og arbejdspladser. I tætte partnerskaber med banker og private investorer fra ind- og udland finansierer Vækstfonden virksomheder i alle brancher over hele landet. Og fonden kan være med hele vejen - fra virksomhedens spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer. Siden 1992 har Vækstfonden medfinansieret vækst i over 8.500 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 27,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Vækstfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vækstfonden

Nu har over 100 virksomheder fået stillet garanti af Vækstfonden14.5.2020 17:00:00 CESTPressemeddelelse

Siden slutningen af marts har Vækstfonden haft mulighed for at yde garantier til SMV’er og store virksomheder, som en del af regeringens covid-19 initiativer målrettet dansk erhvervsliv. Nu har Vækstfonden stillet garantier til over 100 virksomheder. ”Vi er glade for at se, at produkterne finder fodfæste og er med til at hjælpe de mange virksomheder i en svær situation,” siger Rolf Kjærgaard, adm. direktør i Vækstfonden.

Udvidet hjælp på vej til danske iværksættere: Tre nye initiativer via Vækstfonden18.4.2020 19:15:06 CESTPressemeddelelse

Regeringen og alle Folketingets partier har netop fremlagt en udvidet hjælpeaftale, der skal sikre yderligere kapital til iværksættere. De nye initiativer fra Vækstfonden består af tre dele: Lånematching på investeringer fra private investorer til hhv tidlige iværksættere og venturevirksomheder. I begge tilfælde tager Vækstfonden en større del af lånet og højere risiko end tidligere. Derudover vil Vækstfonden øge sine direkte investeringer og fondsinvesteringer markant.

Vækstfondens årsrapport 2019: 13.500 job skabt og 824 nye finansieringer16.4.2020 10:11:45 CESTPressemeddelelse

Regnskabsåret 2019 endte for sjette år i træk med et trecifret millionoverskud for statens finansieringsfond. Overskuddet går dels til staten i udbyttebetaling og dels til nye investeringer i danske virksomheder. Netop det at medvirke til at skabe innovation og arbejdspladser på en økonomisk selvbærende måde er et markant kendetegn ved Vækstfondens strategi, som fonden vil fastholde på trods af usikkerheden forbundet med COVID-19, siger bestyrelsesformand Claus Gregersen.

Crowdlending kan støtte SMV’er under coronakrisen: Nu topper Vækstfonden op på lånene1.4.2020 15:17:35 CESTPressemeddelelse

Spredningen af COVID-19 i Danmark har allerede fået konsekvenser for især SMV’erne. En af de nyere lånemuligheder er såkaldt crowdlending, hvor privatpersoner kan yde lån til virksomheder og dermed kan være med til at understøtte virksomheder også en vanskelig tid. Vækstfonden har lanceret en ny lånemulighed, der topper op på crowdlending-kampagner, så de når i mål.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum