Halsnæs Kommune

Indstil årets grønne ildsjæl

Del

Hjælp Halsnæs Kommune og Grønt Råd med at finde vinderne af ”Årets grønne Ildsjælepris” ved at nominere en kandidat, der fortjener anerkendelse for sin indsats.

Den grønne ildsjælepris gives til lokale personer eller foreninger, der gør en særlig indsats for miljøet, klimaet eller naturen.
Den grønne ildsjælepris gives til lokale personer eller foreninger, der gør en særlig indsats for miljøet, klimaet eller naturen.

”Den grønne Ildsjælepris” gives som en anerkendelse af de frivilliges indsats for miljøet, klimaet og naturen. Prisen tildeles en person, forening eller organisation, der har gjort en særlig indsats. Det kan eksempelvis være konkrete tiltag, der forbedrer miljøet, klimaet eller naturen, men det kan også være en ekstraordinær indsats inden for formidlingen af disse områder.

Hvem kan modtage prisen?

Enkeltpersoner eller grupper af personer som eksempelvis foreninger, der har gjort en særlig indsats for miljøet, klimaet eller naturen. Der lægges vægt på, at indsatsen har været lokal og kan fungere som inspiration for andre.

Hvem kan indstille en grøn ildsjæl?

Borgere, foreninger og organisationer i Halsnæs Kommune kan indstille til årets pris. Det er ikke muligt at indstille sig selv eller professionelle, det vil sige personer eller grupper, der modtager vederlag for den indsats, der ønskes anerkendt. 

Hvordan bliver vinderen fundet?

Nomineringen finder sted på Grønt Råds møde til september. 
Udvalget for Miljø og Plan i Halsnæs Kommune udpeger herefter modtageren af prisen på udvalgets møde i november. Prisen bliver ligeledes overrakt i november måned.

Prisen

Ud over æren består prisen som ”Årets grønne Ildsjæl” af et beløb på 10.000 kr., som vinderen efter eget valg kan anvende til et grønt projekt, et arrangement eller en aktivitet, der bidrager til vidensopbygning i Halsnæs Kommune.

Hvornår er der deadline?

Du kan senest 15. august 2020 sende dit forslag til mail@halsnaes.dk. Skriv ”Årets grønne Ildsjælepris” i emnefeltet. Indstillingen skal indeholde navnet på den indstillede ildsjæl samt begrundelse for valget.

Vi glæder os til at modtager jeres indstillinger og læse om de mange gode kandidater og grønne indsatser.

Billeder

Den grønne ildsjælepris gives til lokale personer eller foreninger, der gør en særlig indsats for miljøet, klimaet eller naturen.
Den grønne ildsjælepris gives til lokale personer eller foreninger, der gør en særlig indsats for miljøet, klimaet eller naturen.
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum