Ishøj Kommune

Hyldest til en baggårdspuma

Del

Tilløkke Otto er en musikalsk forestilling, som opføres i Kulturium Musikteater i Ishøj den 19. november fra kl. 19.30. Der er tale om en hyldest til maskinarbejderen fra Stenbroen, københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n roll- og popidol Otto Herman Max Brandenburg.

I en lang karriere, der bød på op- og nedture, mestrede Otto Brandenburg alle genrer. Musikalsk spændte han vidt, og som skuespiller gav han liv på film, tv, teater og i revy.  Han efterlod hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af ”Otto.”

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham, så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdskat til engleblid storcharmør på ingen tid?

I forestillingen Tilløkke Otto er publikum til en koncert, hvor alt kan ske! Scenen er sat og et hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen – men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang… Og så… Pludselig står han der med sit drengede smil.

Jesper Lohmann tegner portrættet

Den mangesidige skuespiller og sanger Jesper Lohmann glæder sig til at byde velkommen til dette musikalske portræt. De seneste 10 -15 år har han foruden sit virke på tv, film og teater manifesteret sig som sanger - dels i egne produktioner, hvor han bl.a. har portrætteret komikeren Kjeld Petersen og den store danske digter Tom Kristensen og dels fortolkning af Johnny Cash i forestillingen Ring af ild.

Derudover har Jesper Lohmann medvirket i en række musicals, og i 2008 spillede han Otto Brandenburg i forestillingen Åh den vej til Mandalay – historien om Four Jacks, og det er som bekendt blevet til flere af slagsen om Four Jacks siden da.

Køb din billet i Kulturium

Billet til forestillingen koster 175 kr. Medlemmer med sølvkort kan opnå den velkendte rabat på 20%.  Billetter sælges på kulturium.dk og i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum