Ishøj Kommune

Hvordan får man mere ro i livet?

Del

Tirsdag den 8. februar inviterer Kulturium Bibliotek i Ishøj til en aften i selskab med Charlotte Ander, som arbejder dedikeret med at skabe ro i mennesker

Med afsæt i evolutionsteori, neurovidenskab, metakognitiv terapi, viden om følelsesmæssige barrierer og egne erfaringer giver Charlotte Ander inspiration til, hvordan vi hver især får mere ro i vores liv og står stærkere. Nu kan du møde hende, når hun gæster Kulturium Bibliotek i Ishøj, tirsdag den 8. februar kl. 19.

Charlotte Ander arbejder dedikeret med at skabe RO i mennesker. RO så vi kan mærke os selv, lære os selv at kende, finde vores selvværd, komme af med stress og stå stærkere i fremtiden.

Charlotte Ander har en bred sundhedsfaglig baggrund som bl.a. fysioterapeut og stresscoach.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig via ishojbib.dk.

For alle arrangementer gælder, at Kulturium Bibliotek overholder myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid-19. Hold dig opdateret på ishojbib.dk

Kontakter

Anne Munch Terkelsen, bibliotekar i Kulturium: amunt@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum