DI - Dansk Industri

Hvordan bekæmper vi bedst kortsvindel?

Del

Svindel med kortbetalinger og betalingsløsninger er noget, der koster både forbrugere, virksomheder og betalingsindustrien mange ressourcer. Specielt kortsvindel over nettet er i vækst, og det skal bekæmpes for at opretholde den tillid der er til e-handel.

Derfor indbyder DI Handel og DI Digital i samarbejde med YourPay hele branchen, myndigheder, forbrugere og eksperter til konference om kortsvindel.

Pressen inviteres hermed til konferencen,
Nordic Fraud Summit,
Torsdag den 14. december, Kl. 12.30,
Industriens Hus,
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
 

Det er første gang, at hele betalingsindustrien i Danmark er samlet om dagsordenen bekæmpelse af svindel.

På konferencen deltager betalingsindustrien, Finanstilsynet, Nationalbanken, virksomhederne og forbrugerne. Branchefolk og eksperter diskuterer problemerne med kortsvindel og drøfter de muligheder, der er for at bekæmpe kortsvindlen bl.a. den, som finder sted på nettet.

Måden danskerne betaler på både i forretninger og i webshops er i en rivende udvikling. Bare i de seneste par år er der kommet en masse nye betalingsløsninger på markedet, og den tendens ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt, når man ser på de muligheder EU’s 2. betalingstjenestedirektiv (PSD2) lukker op for.

Sikkerhed i en betaling er væsentlig for hele betalingsindustrien og vigtig for både forbruger og virksomhed. Forbrugeren vil gerne sikres, at kortoplysninger ikke misbruges, og at betalingen sker korrekt. Forretningerne vil gerne sikre, at der ikke er tale om svindel, og at betalingen går korrekt igennem.

På konferencen er det meningen, at deltagerne skal komme nærmere fælles løsninger til bekæmpelse af svindel med betalinger.

Se hele programmet og læs mere her.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding: pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Frankrigs præsident Emmanuel Macron møder dansk erhvervsliv i Industriens Hus17.8.2018 16:47pressemeddelelse

Efter indbydelse fra Hendes Majestæt Dronningen kommer Frankrigs præsident, H.E. Emmanuel Macron på statsbesøg i Danmark den 28.-29. august 2018. Det seneste franske statsbesøg blev afholdt i 1982. Som en del af statsbesøget mødes Frankrigs præsident med dansk erhvervsliv i Industriens Hus. H.K.H. Kronprinsen og statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager også i det fransk-danske ”Business Forum”. Præsidenten vil deltage i debat med centrale personer fra dansk erhvervsliv og med arbejdsmarkedets parter. Det sker under temaet ”Transforming France: A Nordic Perspective”. Udgangspunktet for mødet er dermed emner som den danske arbejdsmarkedsmodel, det danske uddannelsessystem, international handelspolitik, europæisk erhvervslovgivning, digitalisering, innovation og investeringer i Frankrig. Blandt deltagerne er over 30 franske virksomhedsledere samt en række danske virksomheder med store investeringer i Frankrig. De mødes også, når Dansk Industri efter arrangementet med præsidenten organi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum