Fredensborg Kommune

Hvor meget bevæger vi os i Fredensborg Kommune? Og kan vi få flere i gang?

Del

Kommunen inviterer til temamøde om resultaterne af undersøgelsen Danmark i Bevægelse og hvad vi kan gøre, for at få flere i gang med at bevæge sig

Fysisk aktivitet og bevægelse har stor betydning for den enkeltes sundhed og livskvalitet. Men bevæger vi os nok? Og kan vi blive bedre? Det er nogle af de mange spørgsmål, som står på programmet på temamødet den 26. april på rådhuset, hvor alle er velkomne.

Afsættet for mødet er den nye store undersøgelse Danmark i Bevægelse, som med 163.000 besvarelser er den hidtil største måling af danskernes bevægelsesvaner. Der er udarbejdet 98 kommuneanalyser, heraf én der handler om bevægelsesvaner i Fredensborg Kommune. De resultater fortæller professor Bjarne Ibsen fra Syddansk Universitet om.

”Det er svært at overdrive vigtigheden af bevægelse, og vi vil som politikere gerne understøtte og motivere endnu flere til endnu mere bevægelse i hverdagen. Derfor har vi også brug for mere viden om, hvad vi kan gøre – og derfor er det også ekstra interessant, at vi nu har en undersøgelse, hvor vi kan sammenligne os direkte med andre kommuner”, siger Soma Mayel, formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

Mødet er arrangeret i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget og Danmark i Bevægelse. Du kan læse mere om forskningsprojektet her: www.danmarkibevægelse.dk

Dato og tilmelding

Mødet er tirsdag den 26. april 2022 kl. 17.00 - 20.00 i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3b, 2980 Kokkedal

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og skal ske via www.fredensborg.dk/dkibevægelse senest tirsdag den 19. april 2022.

Kontakter

Udvalgsformand Soma Mayel (B) tlf. 23 30 16 87

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum