Salling Group

Hvilket brand skal vinde Salling Future Friendly Fashion Award 2021? Salling hylder igen årets bæredygtige brand

Del

Salling Stormagasiner sætter for andet år i træk fokus på bæredygtig mode og inviterer sammen med Salling Fondene igen i år til Salling Future Friendly Fashion Week i uge 37.

Efter en succesfuld event sidste år, hvor brandet 'Artikel' blev hyldet af branchens specialister og løb med aftenens hovedpræmie på 100.000 DKK, er brand tilmeldingen til ugens højdepunkt Salling Future Friendly Fashion Award atter åben.

Alle modebrands og nye unge designtalenter, der gør noget særligt for at tage bæredygtigt ansvar, inviteres nu til at ansøge til Danmarks største awardshow for bæredygtig mode.

Et kig ind i fremtiden på toppen af Salling

I uge 37 vil det være muligt at opleve inspirerende talks, live sessions, workshops og paneldebatter med branchens største aktører inden for bæredygtig mode. Salling inviterer alle til Salling Future Friendly Fashion Week på Salling ROOFTOP i både Aarhus & Aalborg.

Ugens højt spækkede program kick startes med Salling Future Friendly Fashion Award, der løber af stablen den 16. september på Salling ROOFTOP i Aarhus. Denne gang vil eventen også være åben for alle, samt modebranchens opinionsledere, pressefolk og branche-specialister. Awardshowet hylder de mest toneangivende brands inden for bæredygtighed, der aktivt arbejder med grøn omstilling for en bedre modeindustri.

- Som branche kan vi gøre en langt større forskel for klimaet, hvis vi gør det sammen. Derfor er Salling Future Friendly Fashion Award en event, der skal accelerere positiv forandring for en mere ansvarlig modeindustri som helhed, sætte fokus på bæredygtig omstilling, inspirere til nytænkning og gøre det nemmere for vores forbrugere at træffe mere ansvarlige valg. Salling Future Friendly Fashion Award skal derfor motivere modebranchen til at turde satse på miljøbevidsthed for både brands og forbrugere, siger Marianne Bedsted, direktør for Salling stormagasiner. 

Tre priser der accelererer positiv forandring i modebranchen

Modebrands fra hele Danmark har nu mulighed for at ansøge om at komme med i puljen til at blive nomineret og måske vinde hovedprisen som Årets Brand samt 100.000 DKK. Derudover uddeles også Publikumsprisen og 25.000 DKK til det brand, som har gjort sig særligt bemærket i offentligheden for deres bæredygtige initiativer. Alle brands opfordres til at tilmelde sig allerede nu på salling.dk.

Salling har igen i år et tæt samarbejde med VIA design, KADK, DSKD og KEA skolerne. I kategorien til den tredje pris Årets Talent nomineres en række af de mest bemærkelsesværdige unge nye talenter fra hver uddannelsesinstitution, der fremadrettet vil præge modebilledet i en mere innovativ og bæredygtig retning. Vinderen af Årets Talent modtager 25.000 DKK som en håndsrækning fra Salling Fonden til at kickstarte deres karriere. De to priser Årets Brand og Årets Talent uddeles med hjælp fra Sallings jury af brancheeksperter. Årets Publikumspris sker ved afstemning på salling.dk.

Artikel vandt prisen for Årets Brand i 2020 og dermed også hovedpræmien på 100.000 DKK. Siri Leijonhufvud fra Artikel fortæller om, hvad prisen har givet brandet af muligheder:

- At vinde Årets Brand hos Salling FFF Award har haft en meget stor betydning for Artikel. Til dels har det sat gang i en masse omtale i pressen, og præmien gav mange muligheder - men især var det et kæmpe klap på skulderen at blive anerkendt for sit arbejde fra en særdeles kompetent jury. Præmien har vi blandt andet brugt til at investere i nye symaskiner og istandsættelse af nye butikslokaler på Gammel Kongevej i København. Vi ønsker årets vinder samme gode oplevelse og muligheder, som vi har haft, siger Siri Leijonhufvud. 

Brand tilmeldingen for årets nomineringer er åben - ansøg nu

Alle modebrands, der gør noget særligt for at tage bæredygtigt ansvar, og som vil have chancen for at vinde en af awardshowets priser, kan tilmelde sig nu på Salling.dk. Tilmeldingen lukker d. 19. august. Følg vejledningen på salling.dk og tilmeld dit brand nu til Danmarks største awardshow for bæredygtig mode.

Kontakter

For mere information - kontakt venligst Jakob Lau på jakob@laudercommunication.com

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

SALLING ROOFTOP byder på koncerter i den absolutte jazz-elite til Aarhus Jazz Festival6.7.2021 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Nyd sommeren, 360 graders udsigt, en kold fadøl eller lækker frokost, når Salling Rooftop inviterer til en perlerække af koncerter under Aarhus Jazz Festival. Alle koncerter er gratis, så vi opfordrer til, at man kommer i god tid. Oplev Peter Vuust i alverdens konstellationer, når han går på scenen med musikalske veteraner, talenter, stjerneskud på den store jazz-himmel. Peter Vuust, som er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, er leder af ”Center for Music in the Brain” og derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn; senest CD´en Leaves of Love featuring Lars. Glæd dig til: - Lørdag den 10. juli kl. 13-15: 5xVuust - Søndag den 11. juli kl. 13-15: Henrik Gunde &

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum