Furesø Kommune

Hver tiende brevstemte i Furesø

Del

2.905 Furesø-borgere har brevstemt til Folketingsvalget svarende til 10,2 procent. Samlet har hver tredje borger i Furesø stemt kl. 12.

Foto: Fra november 2021 i Furesø Kommune
Foto: Fra november 2021 i Furesø Kommune

Furesøs borgere har været ivrige efter at stemme ved Folketingsvalget. 2.905 har begivet sig hen til Borgerservice og lagt deres stemme i et brev før valgdagen. Det svarer til, at 10,2 procent af de stemmeberettigede borgere, har brevstemt. Det er lidt flere end ved seneste Folketingsvalg og lidt færre end i 2015.

Mange borgere valgte også at stemme fra morgenstunden. Der var kø flere steder efter, at valgstederne åbnede. Allerede kl. 10 havde mere end hver femte stemt. Kl. 12 var det oppe på 34,8 procent.

Normalt høj stemmeprocent i Furesø

”Alt tyder på, at det bliver et tæt valg. Så hver en stemme tæller. Tak til alle jer, der allerede har stemt. Jeg vil virkelig opfordre alle til at bruge deres demokratiske ret og gå hen og stemme,” siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (A) og formand for valgbestyrelsen i Furesø.

Furesø har ved dagens valg 28.435 stemmeberettigede borgere. Ved tidligere valg har 9 ud af 10 af dem stemt. I 2019 stemte 89,2 procent, mens 90 procent Furesø-borgere stemte i 2015. Det er 4-5 procentpoint højere end landsgennemsnittet.

Følg stemmeprocenten på Furesøs hjemmeside: furesoe.dk/politik/valg/valgresultater/aktuel-stemmeprocent-folkeafstemning

Kontakter

Billeder

Foto: Fra november 2021 i Furesø Kommune
Foto: Fra november 2021 i Furesø Kommune
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum