Ishøj Kommune

Hvem skal vinde Ishøjs ældrepris og handicappris 2018?

Del

Kom med dit bud på en vinder af enten Ældreprisen eller Handicapprisen 2018 senest den 2. november kl. 12

Else Marie Eg, vinder af Ældreprisen 2017.
Else Marie Eg, vinder af Ældreprisen 2017.

Både Ældreprisen og Handicapprisen bliver uddelt ved en reception på Ishøj Rådhus i Byrådssalen torsdag den 8. november 2018 kl. 16-18. Vinderne modtager hver et kontantbeløb på 3000 kr. og en buket blomster.

Med de to priser ønsker Ishøj Kommune at hylde dem, der gør en særlig indsats for vores ældre medborgere og medborgere med handicap.

Hvem kan modtage Ældreprisen?

Ældreprisen uddeles til en person, der har gjort en særlig indsats for ældre ishøjborgere. Det kan fx være en frivillig, der har arbejdet aktivt for bedre forhold for ældre medborgere eller en person, som selv har gjort en forskel for ældre borgere.

I 2017 gik prisen til Else Marie Eg for sit store engagement i et stort antal forskellige tiltag i vores kommune som fx 'Hospitalsvenner' og Ishøjs fem ældrecaféer.

Hvem kan modtage Handicapprisen?

For Handicapprisen gælder det, at prisen både kan uddeles til enkeltpersoner eller foreninger og virksomheder, der har gjort en særlig indsats for Ishøj-borgere med et handicap.

Handicapprisen gik i 2017 til Laila Kristiansen for at gøre en forskel for de sårbare borgere via sit arbejde i Det Gule Hus - et værested under socialpsykiatrien.

Hvem kan indstille til priserne?

Alle, både enkeltpersoner, frivillige foreninger, virksomheder, boligselskaber, kommunale foreninger mv. kan indstille en kandidat til begge priser.

Vil du være med til at bestemme, hvem der får priserne?

Så skynd dig at sende en mail til Lisbeth Halvorsen, sekretær for Seniorrådet og Handicaprådet. I indstillingen til priserne skal du skrive, hvem du synes fortjener prisen, og hvorfor det lige præcis er den person eller forening, der skal have priserne. Send din indstilling til lhalv@ishoj.dk senest fredag d. 2. november 2018 kl. 12.

Hvem vælger vinderen?

Vinderen af Ældreprisen udvælges af formand for Seniorrådet, Bjarne Gosvig samt formand for Social- og Sundhedsudvalget, Merete Amdisen. Handicapprisen vælges af formand for Social- og Sundhedsudvalget samt Handicaprådet, Merete Amdisen samt næstformand i Handicaprådet, Helle Nees.

Kontakter

Lisbeth Halvorsen, sekretær for Seniorrådet og Handicaprådet, tlf. 21 34 09 65 eller lhalv@ishoj.dk

Billeder

Else Marie Eg, vinder af Ældreprisen 2017.
Else Marie Eg, vinder af Ældreprisen 2017.
Download
Laila Kristiansen, vinder af Handicapprisen 2017.
Laila Kristiansen, vinder af Handicapprisen 2017.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum