Halsnæs Kommune

Hvem er næste i køen til vaccinationer?

Del

De ældste borgere i kommunen kan snart blive vaccineret mod COVID-19.

Mange borgere er helt naturligt interesserede i at vide, hvornår man kan blive vaccineret. Den fulde plan bliver løbende opdateret, og den kan ses på Sundhedsstyrelses hjemmeside (www.sst.dk).

Senest er det meldt ud, at myndighederne nu går i gang med at vaccinere borgere over 85 år. Dette er også korrekt, men der er dog pt. ikke vacciner nok til hele gruppen. Derfor har Region Hovedstaden meldt ud, at det foreløbig kun er gruppen fra 93 år og opefter, som har mulighed for at få en tid til vaccine. 

Er du i gruppen af borgere mellem 85 og 93 år, og har du fået et brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination, så kan du altså endnu ikke bestille tid til dette. Du vil få muligheden for at bestille tid, så snart Region Hovedstaden modtager flere vacciner.  

Sundhedsstyrelsen opfordrer derfor alle borgere, der har modtaget brev om vaccination, til løbende at tjekke, om der er kommet ledige tider til vaccination. Det gør du på www.vacciner.dk. Er du fritaget for digital post, kan du i stedet ringe til Region Hovedstaden på telefonnummer 30 66 89 37.

Transport til vaccination

Som udgangspunkt skal du selv bestille tid og organisere transport til vaccinationsstedet. Kan du ikke selv sørge for transport, og har du heller ikke pårørende, der kan hjælpe, kan Halsnæs Kommune betale for din transport til vaccinationsstedet. I givet fald skal du først kontakte Borgerservice i Halsnæs Kommune på telefon 4778 4000.

For en meget lille del af gruppen gælder det, at Halsnæs Kommune står for både tidsbestilling og transport. Hvis det omfatter dig, vil du få direkte besked af Halsnæs Kommune. 

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Undersøgelse sætter fokus på din sundhed5.2.2021 09:41:21 CETPressemeddelelse

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 2450 tilfældigt udvalgte borgere i Halsnæs fået i deres e-boks. Spørgsmålet er en del af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan du som borger i Halsnæs og i resten af landets kommuner har det, når det kommer til din fysiske og psykiske sundhed. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme lokalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum