Furesø Kommune

Hurtigtest i Farum Arena alle dage kl. 8-20

Del

Ny aftale med Region Hovedstaden betyder, at Copenhagen Medical nu står for hurtigtestcentre flere steder i hovedstaden. Der er landet en aftale om hurtigtest i Farum Arena fra morgen til aften alle ugens dage.

”Vi har arbejdet hårdt for, at der kunne genopstår et hurtigtestcenter i Farum Arena efter, Falck måtte lukke deres. Det er lykkes nu! Det er jeg meget tilfreds med. Vi har fået en aftale, der sikrer, at borgere kan blive testet alle ugens dage fra morgen til aften”, siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Der er åbent fra kl. 8-20 alle ugens dage allerede fra fredag den 19. februar 2021. Der er ingen slutdato på aftalen.

Tilbuddet er for alle borgere fra 12 år. Det er uden tidsbestilling. Husk at medbringe dit sundhedskort. Testsvar fremsendes pr. sms til din mobiltelefon efter ca. 15 min.

Adressen er Farum Arena, Stavnsholtvej 41 i Farum

Fortsat PCR-test i Værløse

Udover hurtigtest i Farum Arena, kan alle borgere fra 2 år PCR-testes i Værløse hver uge. Dage og tidpunkter skifter fra uge til uge. Alle tidpunkter og datoer kan findes på furesoe.dk/corona.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum