Halsnæs Kommune

Hundested Hallen lukkes

Del

Halsnæs Kommune har den 14. september valgt at lukke Hundested Hallen, fordi en ny risikovurdering har vist, at der er risiko for, at taget kan styrte sammen.

Halsnæs Kommunes eksterne rådgivere, MOE Ingeniører, har i forbindelse med en gennemgang af taget på Hundested Hallen vurderet, at der er risiko for sammenstyrtning. Det skyldes, at man under gennemgangen har opdaget, at der er en dobbelttagkonstruktion på hallen.

Den samlede vægt af taget er derfor tungere end konstruktionen er bygget til at bære, hvilket blandt andet også skyldes de solceller, der blev monteret for 10 år siden. Derfor er hallen nu blevet lukket.

Hvad sker der nu?

Hundested Hallen har mange brugere, som fra i dag ikke kan benytte hallen til indendørsaktiviteter. Halsnæs Kommune arbejder i øjeblikket på at finde en løsning ved at tage øvrige kommunale haller i brug, og så snart den ligger klar, vil det blive meldt ud til de berørte idrætsforeninger. Det er forhåbningen, at der for de fleste er fundet en anden løsning i løbet af denne uge.

Helt konkret er al aktivitet i hallen aflyst med virkning fra dags dato, og brugerne vil få nærmere besked om, hvordan fremtidig aktivitet kan foregå direkte fra idrætsforeningerne.

Al udendørs aktivitet på arealet omkring hallen fortsætter som vanligt, men omklædningsfaciliteter og toiletter vil ikke være tilgængelige. Man skal derfor klæde om hjemmefra eller udendørs ved banerne.

Lukningen af hallen påvirker desværre også eleverne fra Hundested Skole, som bruger den i deres idrætstimer. De berørte elever og deres forældre vil høre nærmere fra skolen hurtigst muligt.

Hvornår kan Hundested Hallen bruges igen?

Halsnæs Kommune har endnu ikke overblik over, hvornår Hundested Hallen igen kan benyttes. Lige nu arbejdes der på forskellige løsningsmuligheder.

Så snart der er truffet beslutning om, hvad der skal gøres, vil det blive meldt ud af Halsnæs Kommune.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum