Halsnæs Kommune

Hunde på stranden: Hvor må de være hvornår, og skal de være i snor?

Del

Hvis hunden skal med, når resten af familien sætter kurs mod stranden, så er det ikke lige gyldigt, hvilken strand I vælger at tage til. Hen over sommeren må der nemlig ikke være hunde på Blå Flag-strandene.

Som hundeejer er der et par regler om hunde og strande, som du skal være opmærksom på, hvis du tager din hund med til stranden for at bade eller gå en tur. Reglerne er gældende overalt i Danmark.

I perioden 1. juni til 15. september må der ikke være hunde på Blå Flag-strandene. I Halsnæs Kommune drejer det sig om Trekanten i Hundested, Gråstenvej Strand ved Kikhavn og Liseleje Strand.

Du er mere end velkommen til at tage din hund med på en af de mange andre lækre strande, som findes i Halsnæs. Hvis du gør det, skal du bare huske at have din hund i snor i perioden 1. april til 30. september. Det gælder både til lands og til vands.

Nedenfor finder du en oversigt over, på hvilke strande der må være hunde hvornår, og i hvilke perioder de skal være i snor.

Oversigt: Hvornår må hunden være på stranden?

Blå Flag-strandene

  • 1. april – 31. maj: I denne periode må der gerne være hunde på Blå Flag-strandene, men de skal være i snor.
  • 1. juni – 15. september: I denne periode må der ikke være hunde på Blå Flag-strandene.
  • 16. september – 30. september: I denne periode må der gerne være hunde på Blå Flag-strandene, men de skal være i snor.
  • 1. oktober – 31. marts: I denne periode er hunde velkomne på Blå Flag-strandene, og de behøver ikke at være i snor.

Øvrige strande i Halsnæs Kommune

  • 1. april – 30. september: I denne periode er hunde velkomne, men de skal være i snor.
  • 1. oktober – 31. marts: I denne periode er hunde velkomne på strandene uden at være i snor.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum