Hummel

hummel indgår samarbejde med Copenhagen 2021 for at 'ændre verden gennem sport'

Del

Det danske sport- og livstilsbrand hummel har i dag offentliggjort et nyt partnerskab med Copenhagen 2021, som afvikler WorldPride og EuroGames i København og Malmö fra den 12.-22. august 2021.

Arrangementet forventes at tiltrække mere end 6.000 LGBTI+-atleter til turneringer i 29 forskellige sportsgrene, mens op mod 750.000 internationalte besøgende vil pryde de danske og svenske gader i 10 dage med sport-, kultur- og pride-aktiviteter.

Som en del af det nye samarbejde bliver hummel officel leverandør af alt Copenhagen 2021-merchandise i form af tøj, sko og accessories. Den nye kollektion vil blive sat til salg i starten af 2021, og hvert salg inkluderer et økonimisk bidrag til arrangørerne af Copenhagen 2021.

Administrerende direktør for hummel, Allan Vad Nielsen, udtaler:

”Vi glæder os utrolig meget til at samarbejde med Copenhagen 2021. WorldPride og EuroGames vil ikke kun være den største begivenhed, der nogensinde har været i Danmark, men det vil også være den vigtigste.”

”I kølvandet på en hidtil uset pandemi bliver Copenhagen 2021 en vigtig begivenhed, der understøtter både mangfoldighed og lighed. Og dette går hånd i hånd med hummels mission, værdier og ånd. Som et ikonisk dansk brand med en filosofi forankret i sporten og dens evne til at skabe forandringer, er vi stolte over at have mulighed for at støtte LGBTI+-samfundet. Vi ser meget frem til at skabe en fantastisk oplevelse og byde alle pride-deltagere og EuroGames-atleter velkommen ti København og Malmø.”

Foruden Copenhagen 2021-kollektionen vil hummel også beklæde de 3.000 frivillige, der rekrutteres til at hjælpe med at afvikle det internationale event.

Administrerende direktør for Copenhagen 2021, Pernille Drost, siger:

”Med hummels mission om at ændre verden gennem sport samt deres mangeårige forpligtelse til ligestilling, som bl.a. er demonstreret gennem deres støtte til kampagner mod homofobi i fodbold og deres innovative regnbuetrøje-kampagne til verdensmesterskabet i 2018 i Rusland, er de en oplagt partner for Copenhagen 2021.”

”Der er ingen tvivl om, at både indbyggere og besøgende på tværs af København og Malmö ikke kan undgå at få øje på den iøjnefaldende hummel Copenhagen 2021-kollektion, og vi er sikre på, at deres høje kvalitet og karakteristiske rækkevidde vil blive et hit i LGBTI+-samfundet.”

Hummel løfter sløret for den nye Copenhagen 2021-kollektion i løbet af efteråret, som vil både blive solgt online samt hos en række udvalgte detailforhandlere fra februar 2021.


Om Copenhagen 2021
Copenhagen 2021 kombinerer WorldPride og EuroGames I København i perioden 12.-22. august 2021. Eventen vil blive den mest signifikante LGBTI+ event på globalt plan I 2021, og vil inkludere den største LGBT+ menneskehedsrettighedskonference. Copenhagen 2021 er åben for alle med kampagne tagget #YouAreIncluded’.


Om hummel
Med en arv, som går helt tilbage til 1923, har hummel® en lang tradition for at designe sportstøj og træningstøj for både voksne og børn, med fokus på funktionalitet og bevægelighed tilpasset til alle former for sport. hummel er repræsenteret på 32 markeder globalt i alle produktkategorier fra børnetøj, sko til eksklusive co-labs.

I hummel er det vores ønske at “CHANGE THE WORLD THROUGH SPORT”. For os er sport mere end fysisk aktivitet, det er et universelt sprog der kan eliminerer ulighed i politik, kultur religion. Gennem årene har hummel arbejdet med adskillige projekter, klubber og nøglepersoner, der alle har til formål at ændre verden gennem sport, bygge bro, og arbejde på en bedre fremtid.For mere information, kontakt:

Steve Taylor, Kommunikationsdirektør, Copenhagen 2021

st@copenhagen2021.com / (+45) 3110 7986


Josephine Ny Primby, International Marketing Coordinator, hummel

jonp@hummel.dk / (+45) 2872 1511

Billeder

Information om Hummel

Hummel
Balticagade 20
8000 Aarhus C

https://hummel.dk

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum