Ishøj Kommune

Høstfest for folkepensionister bliver aflyst

Del

Ishøj Kommune har besluttet at aflyse høstfesten for kommunens folkepensionister, som skulle have været afholdt den 8. september. Årsagen er den aktuelle Covid-19-situation

Den 8. september skulle nogle af folkepensionisterne i Ishøj have været til høstfest i Ishøj Idræts- og Fritidscenter.

Men nu aflyser Ishøj Kommune arrangementet for at forebygge smittefare.

”Først og fremmest skal vi naturligvis passe godt på vores ældre og sårbare medborgere. Derfor har jeg efter nøje overvejelser fundet, at vi desværre er nødt til at aflyse den planlagte høstfest for at forebygge yderligere smittefare. Jeg glæder mig dog til, at vi igen kan samles til arrangementer på et senere tidspunkt,” siger borgmester Ole Bjørstorp.

Alle får deres penge retur

Mange ældre borgere havde allerede købt billetter til årets fest, og de vil naturligvis få deres penge refunderet, oplyser kommunen.

Billetkøberne vil blive kontaktet direkte af TicketMaster, som har solgt billeterne, og pengene bliver derefter tilbagebetalt til det kreditkort, som billetterne er betalt fra.

Kontakter

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum